Buz gibi derede yürümek iyidir!..

Hani mevzu CHP-Kılıçdaroğlu, iç-dış siyaset falan olduğu zaman zorlanmıyoruz. Malzeme bolluğu var. Sürekli itiş kakış var. Gündem değişir, kaldığımız yerden devam ederiz. Bir de bayram...

Hani mevzu CHP-Kılıçdaroğlu, iç-dış siyaset falan olduğu zaman zorlanmıyoruz. Malzeme bolluğu var. Sürekli itiş kakış var. Gündem değişir, kaldığımız yerden devam ederiz.

Bir de bayram yazısı diye bi’şey de var. Zor iş!..

Bayramın kendisi mübarektir ama bayram köşe yazısı sıkıcı olur. Çünkü klişelerle doludur. “Nerde o eski bayramlar yazıları klişe oldu…” demek bile klişedir!..

Geçen Ramazan Bayramı’ndaki yazımda, “Nerdee o eski sosyal mesafeli bayramlar”” demiştim. Bayram yaklaşırken “Ramazan mı, şeker mi?” tartışması hiç olmamıştı. Korona yüzünden kimsenin aklına bile gelmemişti.

Bu Kurban Bayramı’nda da “kurban katliamdır” diyen pek çıkmadı. ( Önceki bayramlarda “Kurban katliamdır” diyen üç beş zırtapozun koca ‘steak’leri gömerken çekilmiş fotoları ortaya dökülmüştü. O yüzden bu işlerden ekmek çıkmıyor artık!)

Bu da “sos

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 735 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 452 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 951 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar