Altaylı'nın frekansı yüksek, bizimki kıt!..

Soruyor “duayen” (tırnak içinde) gazeteci;“Siz ne derseniz deyin, halk kendi istediği gibi anlıyor. Halbuki bayağı bi’şey söylüyorsunuz. Acaba Türk halkıyla aranızda bir frekans uyumsuzluğu mu...

Soruyor “duayen” (tırnak içinde) gazeteci;

“Siz ne derseniz deyin, halk kendi istediği gibi anlıyor. Halbuki bayağı bi’şey söylüyorsunuz. Acaba Türk halkıyla aranızda bir frekans uyumsuzluğu mu var?”

Bunu duydum ya, benim frekansta acayip bir dalgalanma oldu!..

Kılıçdaroğlu aslında makul bi’şeyler söylüyor. Ama ortalama zekaya sahip bizler anlamıyoruz. Çünküm Kılıçdaroğlu’nun frekansıyla uyum sorunumuz var.

Ama o duayen, Kılıçdaroğlu’nu anlıyor. Bizim gibi kıt frekanslı değil. Frekansı geniş zaar!

Yaklaşık 10 yıldır Kılıçdaroğlu yazıları yazmış biri olarak (frekansı yakalamak için onca çaba göstermişim) şimdiye kadar herhangi bir politika ürettiğini görmedim duymadım. (Otomatik karşı konumlanma siyaseti dışında tabii.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 453 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar