Adaylığını ilan et de, yıpratalım seni!

Evet artık aday olmak istediğini herkes biliyor. Yuvarlak Masa anlamazdan gelmeye devam ederse, koltuğunun yanına ok işaretiyle; 'aday' yazan bir tabela kondurabilir. Ama sıkıntı çok büyük. Kılıçdaroğlu...

Evet artık aday olmak istediğini herkes biliyor. Yuvarlak Masa anlamazdan gelmeye devam ederse, koltuğunun yanına ok işaretiyle; 'aday' yazan bir tabela kondurabilir.

Ama sıkıntı çok büyük. Kılıçdaroğlu sürekli 'masa karar verecek, ortak aday..,' vesaire deyip duruyor. Bir tane olumlu cevap veren duydunuz mu?..

Yok...

Çünkü Yuvarlak Masa'da Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakan hiç kimse yok... En başta Akşener karşı. Masanın üstünden söz ediyoruz tabii. Kılıçdaroğlu'na göz kırpan HDP'yi görmek için örtüyü kaldırıp altına bakmak lazım!..

Peki bundan sonra n'olur?..

Bu saate kadar kimseyi ikna edemedi ama Kılıçdaroğlu adaylık sevdasından vazgeçmez... Haklı da. 2023, onun son seçimi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tek bir oyun bile ne kadar kıymetli olduğunu unutma! 27 Mayıs 2023 | 328 Okunma CHP'nin selameti için Erdoğan'a oy ver… 24 Mayıs 2023 | 736 Okunma Hani telefonlar acı acı çalacaktı?!.. 22 Mayıs 2023 | 1.099 Okunma Milliyetçilik oynayarak kazanacaklarmış!?.. 20 Mayıs 2023 | 454 Okunma Bu saatten sonra kimse size inanmaz!.. 17 Mayıs 2023 | 952 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar