Mağduriyetin böylesi herkese nasip olmaz!

Egemen Bağış yalan haber üzerine yazdığı makalede "ben de mağdurum" demiş. İyi de Egemen Bağış'ı ne zaman görsek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında.

Eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Brüksel merkezli bir dergiye "medya" konulu bir makale yazmış.
Tam da büyükelçilik görevi gündeme gelmişken neden dış politika ya da AB üzerine bir makale yazmamış ki diye sorarsanız eğer, cevabı makaleyi okuyunca anlarsınız.
Egemen Bağış 17-25 Aralık sürecinde montajlı sahte ses kayıtlarıyla bir kumpasın hedefi haline geldiğini ve o dönem yapılan yalan haberler nedeniyle nasıl mağdur edildiğini anlatmış.

Egemen Bağış'ın "ben de mağdurum" çıkışını görünce; yalan haberler ve sahte deliller üzerinden karartılan hayatlar, cezaevlerinde geçirilen ömürler, parçalanan aileler, işsiz kalan, etrafında bir tek dostu kalmayan hatta intihar edip hayatından olan insanlar geldi aklıma.
Egemen Bağış'ı ne zaman görsek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında.
Ne diyelim; Mağduriyetin böylesi de herkese nasip olmaz.
Bazıları mağdurken de şanslı.
Haa bir de Egemen Bağış makalesinde "Medya kuruluşlarından yayılan şiddet ve bozulma ile başa çıkmak istiyorsak medya kurumlarının tekelleşmesi mutlaka engellenmelidir. " demiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başak Demirtaş'a yapılanı kınayan ezikler! 16 Haziran 2020 | 10.862 Okunma Fatih Altaylı'dan Cüneyt Özdemir'e ne değişti? 29 Mayıs 2020 | 10.510 Okunma Çocuklarınızın ekran bağımlılığı arttı mı? 18 Mayıs 2020 | 2.687 Okunma Sevda Noyan olayı ve muhafazakar dönüşüm! 11 Mayıs 2020 | 8.533 Okunma Dayatmacı, Baskıcı ve Faşist 29 Nisan 2020 | 5.581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar