Siyasette yaz sonunu beklerken ahval

Ak Parti’de yerel seçim sonuçları üzerinden yürüyen tartışmada taraflar eteklerindeki taşları dökmeye devam ediyor. İstişare toplantılarında, İstanbul ve Ankara seçim sonuçlarına özel...

Ak Parti’de yerel seçim sonuçları üzerinden yürüyen tartışmada taraflar eteklerindeki taşları dökmeye devam ediyor. İstişare toplantılarında, İstanbul ve Ankara seçim sonuçlarına özel başlıklar açılmakla birlikte genel olarak 24 Haziran 2018’deki seçimden sonra bütün unsurlarıyla yürürlüğe giren “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli” de tartışılıyor.

Milletvekillerinin önemli bir kısmının yeni sistem nedeniyle “iletişimsorunları” yaşadıklarını anlattıklarını duyuyoruz. Partinin diğer kademelerinde de istişare süreçleri yaşanıyor.

Bütün bu tartışma, istişare ve raporlamaların sonunda bir karar verilecek. Yaz sonuna doğru bu kararların yansımalarını yaşayacağız.

YAZ SONUNA AK PARTİ’DE DEĞİŞİM SİNYALİ

Hükümetten parti yönetimine, teşkilatlara kadar birçok alanda yenilik göreceğiz” diye bir cümle kursam abartmış olmayız.

Ak Parti’nin bugüne kadar başardığı en önemli husus elbette “milletin verdiği mesajı” doğru okuyup ona göre tedbir alması, ona göre politika üretmesi, ona göre istikamet belirlemesidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar