Kemal Bey, “Önümden çekilin” dedi, o önüne geçti

Yeni Şafak gazetesi Yazarı Hasan Öztürk'ün bugünkü (06.05.2022)''Kemal Bey, “Önümden çekilin” dedi, o önüne geçti'' başlıklı yazısı.

Önceki gün Kılıçdaroğlu ödemediği elektrik faturası nedeniyle karanlıkta kaldığı günleri anlattığı bir video paylaştı. O paylaşıma şöyle bir yorum yapmıştık: “Sayın Kılıçdaroğlu, ‘vatanı satanlar’ ifadesiyle İBB Başkanı’nı kastediyor! Zira o kar kış altında İngilizle yemekte buluştuktan sonra Amerikalıyı kabul edip ‘I am okey’ diyenin neyi, kime, ne karşılığı verdiğini en iyi Kemal Bey biliyor!”

Bu paylaşımımızı destekleyen birçok emare bir kenara Cumhuriyet gazetesinin dünkü manşeti bir tarafa.

Cumhuriyet, üst başlıkta “CHP liderinden videolu mesajla ikinci hodri meydan” dedikten sonra manşette “Kılıçdaroğlu: YOLA ÇIKTIM” ifadesini kullanılmış.

Buraya kadar anlaşılır bir durum. Zira o 13 dakikalık konuşmasıyla CHP Grubu’nda arkadaşlarına, “Ya benimle yürüyün ya önümden çekilin” diye meydan okuduğu günün ertesinde…

Cumhuriyet gazetesi, “Kılıçdaroğlu: ADAY BENİM” manşetiyle çıkmıştı.

Üst başlıkta da, “CHP lideri grup toplantısında ‘Kavgam var’ diyerek seslendi: Ya katılın ya çekilin ifadesini kullandı.

Dünkü “Kılıçdaroğlu: YOLA ÇIKTIM” manşetinin hemen altında İstanbul Belediye Başkanı’nın Karadeniz gezisinden bir fotoğraf kullanılmış ve altında da şu ifadeler var:

Üst başlıkta: İBB Başkanı İmamoğlu’na “Kılıçdaroğlu ile adaylık yarışı” soruldu

Manşet: “RAKİP OLMAM” CHP MEDYASINDA BÜYÜK “YARILMA”

CHP medyası mı demeliyim 6’lı masa medyası mı? Yoksa muhalefet medyası mı bilemedim. Ama bugünlerde o cenahta büyük bir “yarılma” yaşanıyor.

Daha önce “Bizim amiral gemimiz Sözcü” diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu’na en büyük muhalefeti Sözcü yapıyor.

İBB’de her odaya her masaya bir tane bırakılan Cumhuriyet bugünlerde İstanbul Belediye Başkanı’nın “aday adaylığı”nı engellemek için Kemal Bey’i manşetinden düşürmüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar