Erdoğan’ın TRT canlı yayını Kılıçdaroğlu’nun amiral gemisindeki köşebazları germiş olmalı…

İşte hodri meydan. Ey “eskimiş kalem”, senin yalanını yüzüne vuruyorum. Varsa bir cevabın yayınlamaya da hazırım!

Salı gecesi TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanan “Cumhurbaşkanı Özel Yayını”, bazı “eskimiş kalemler”e dert olmuş!

Kılıçdaroğlu’nun “bizim amiral gemimiz” dediği Sözcü’de köşe tutan “eskimiş kalem”, bir zamanlar Hürriyet’teyken dosya devşirdiği “Minik Kuş”un yokluğundan mı bilinmez ama gerçeği göremeyince, işi sanrılar ve hayallere dökmüş; iftira atmış.

Neymiş efendim, TRT’deki canlı yayın aslında canlı değilmiş, yayın esnasında Çankaya Köşkü’nün pençelerinden içeriye ışık huzmesi giriyormuş! Karşısında oturan gazetecilerin ne iş yaptığını bile bilmiyormuş! Falanmış, filanmış.

Hani derler ya “Bir deli bir kuyuya taş atmış, bin akıllı çıkartamamış” diye. Tam o misal.

Ancak yine de “minareyi düzeltmek” üzerimize farz-ı kifâyedir. Çünkü o canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soru soran gazetecilerden birisi bendim.

BÜLENT BEY İLE RAHŞAN HANIM MEZARDAN KALKSA “ESKİMİŞ KALEM”İN YÜZÜNE TÜKÜRÜR

“Eskimiş kalem”in ne olduğunu....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 555 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 475 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 681 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 403 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 583 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar