Derviş kılıklının üzerindeki hırkayı çekip almaktır kısas (2)

“Derviş kılıklı madrabazların üzerindeki hırkayı nasıl çıkartacağız” sorusuyla bitirmiştik bir önceki yazıyı. Sorunun cevabını hep birlikte bulmaya çalışalım…

“Derviş kılıklı madrabazların üzerindeki hırkayı nasıl çıkartacağız” sorusuyla bitirmiştik bir önceki yazıyı.

Sorunun cevabını hep birlikte bulmaya çalışalım…

İMAM HATİP MODELİ, KONTROLSÜZ DİNİ EĞİTİMİN ÖNÜNE GEÇEMEZ Mİ?

Sanırım 2011 yılıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başbakan olarak Pakistan’ı ziyaret etmişti. O ziyareti gazeteci olarak takip etmiştim.

İslamabad’da Pakistan Parlamentosu’nda konuşan Erdoğan’a yerel kıyafetler giymiş onlarca kadın, erkek parlamenter masaların üzerine vurarak sevgi gösterisinde bulunmuştu. Şahit olmuştum.

Bir şeye daha şahit olmuştum o gezide.

Gezinin ikinci günü akşamında otel lobisinde gazeteci arkadaşlarla otururken o dönem Başbakanlık Baş Danışmanı olan sevgili hocam Prof. Nabi Avcı yanımıza geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar