Baltayı taşa vurarak gündem olmak

Lafı evirip çevirmeye gerek yok. “Sözde Cumhurbaşkanı” demek, “Sözde Türkiye Cumhuriyeti” demektir! Kılıçdaroğlu’nun bu cümlesi, “devlet düşmanlığı”dır..! Milletin iradesine, devlet geleneğine saygısızlıktır.

Eşine az rastlanır bir siyasi figürle karşı karşıya olduğumuzu fark edeli epeyce zaman oldu, fakat..!

Fakat, o siyasi figürün sınırlarını ne kadar zorlayabileceği konusunda kanaat oluşturmamız için bu günleri beklememiz gerekiyormuş!

Anladınız sanırım. Mevzumuz CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu!

Gerçi baştan hakkını teslim edeyim. Kemal Bey, epeyce bir zamandır yaptıkları ve söylemleriyle “gündem oluşturmayı” bir şekilde başarıyor! Bunu sıklıkla baltayı taşa vurarak yapıyor. Kaset maharetiyle oturduğu koltuğun hakkını sanırım böyle veriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 559 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 482 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 688 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar