Allah var... Vatan var... Millet var... Ne gam!..

Bir yıl önce bugün sabaha erdiğimizde Ülke tv’deki yayına bir nefes almak için ara vermiştik. Odama girdim, kafamı ellerimin arasına aldım. “Rabbim kabus muydu, yoksa gerçek mi” dedim. Sonra kendime...

Bir yıl önce bugün sabaha erdiğimizde Ülke tv’deki yayına bir nefes almak için ara vermiştik. Odama girdim, kafamı ellerimin arasına aldım. “Rabbim kabus muydu, yoksa gerçek mi” dedim. Sonra kendime geldim.

Gerçeğin ta kendisiydi. FETÖ’cü alçaklar ve onların ağababaları tarafından kapkara bir gece olarak kurgulanmış… Ama Rabbimiz'in yardımı ve milletimizin direnişi, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğiyle o kapkara kurgulanan gece hamdolsun apaydınlık bir sabaha evrilmişti.

Şehitlerimizin bir kısmının na’şı hala vuruldukları yerde yatmaktaydı. Üzerlerine örtülen bayrağımızın rengi ile şehitlerin kanı birbirine karışmıştı.

Ve onların şehadeti, Türkiye’yi işgale kalkışan, bölmeye yeltenen, meşru iktidarı alaşağı etmeyi düşünenlerin hesaplarını kursaklarında bırakmıştı.

Tam bir yıl önce bu sabah, Türk milleti darbeler tarihine, “Darbeye çıplak elleriyle direnen millet” olarak geçti.

15 Temmuz darbe ve iç işgal girişimi FETÖ’cü alçaklar tarafından yapılmıştır. Arkasındaki kurmay zeka çok uluslu bir şebekedir. İçinde NATO uzantıları da vardır... Amerikan uzantıları da. Körfez’in kirli elleri de vardır… Kirli paranın ağa babaları da. Pensilvanya’da hala rahatça oturmaya devam eden Feto’nun arkasındaki irade hala Türkiye’ye diz çöktürmek için türlü türlü operasyonu çekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vesselam vesselam vesselam 09 Eylül 2022 | 557 Okunma Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı zamanda CHP Genel Başkanlığı seçimine dönüşüyor olabilir mi? 29 Temmuz 2022 | 481 Okunma Merkez ülke Türkiye, “tencere” ve “cep” için içeride de oyun kurmalı 26 Temmuz 2022 | 687 Okunma İstanbul AK Parti İl Teşkilatı 2023 için sahaya iniyor 22 Temmuz 2022 | 405 Okunma Dışarıdan bakınca Türkiye neye denk düşüyor, ah bir bilseler… 19 Temmuz 2022 | 585 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar