İnsanlık onuru Siyonizm’i yenecek

Hiç tereddütsüz ikincisine meyleden ABD’li Hıristiyan bir kadın, sosyal medyada paylaştığı videoda, göz yaşları içinde, hıçkıra hıçkıra anlatıyor:“Mink topuzlu...

Hiç tereddütsüz ikincisine meyleden ABD’li Hıristiyan bir kadın, sosyal medyada paylaştığı videoda, göz yaşları içinde, hıçkıra hıçkıra anlatıyor:

Mink topuzlu küçük kızı gözlerinden öpen o adamın videosu… Müslümanların inancına bakışım sonsuza kadar değişti. Öyle güçlü ki tasavvur edemiyorum. O küçük kızın yaşarken çekilmiş videolarını gördüm. Onun minik sesi…”

Ağlamaktan bir müddet konuşamıyor.

Sonra:

Serbest bırakılan Filistinli rehinelerin videolarını izliyorum. Yıllarca hapis yatan, çocukluk yıllarını hapiste geçiren körpecik delikanlılar. Ve o çocuklardan birinin yaptığı ilk şey, annesinin elini öpmek. Sonra da deniyor ki ‘Eyvah, İsrail PR (Halka İlişkiler) savaşını kaybediyor.’ Evet yani. Çünkü benim gibi insanlar…”

Cümlenin devamını getiremiyor. Getirebilseydi “…asaleti tercih ediyor” gibi bir şey söylerdi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu mudur? 15 Nisan 2024 | 4.188 Okunma Ne diyordu David Tonoyan? 25 Mart 2024 | 935 Okunma Nüfusumuz erimeye yüz tutarken 12 Şubat 2024 | 917 Okunma Amerika Bölünmüş Devletleri 29 Ocak 2024 | 1.460 Okunma Fahreddin Paşa Sokağı 01 Ocak 2024 | 1.026 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar