Yeterlilik sınavından geçtiler!

Sezon yorgunluğunun üstüne gelen ama boş vermişliği engelleyecek, konsantrasyonu yüksek tutmanın gerektiği bir rakip seçildi...

Şenol Güneş, hazırlık maçının havasını daha istekli hale getirmek için, milli formanın hasretindekilerle kadroyu kurdu. 20. dakikaya gelindiğinde iki gollü tabela vardı.
Skor bizi rahatlattı, Yunan takımının çabalarına ise organize baskı ile cevap verilince, maç tamamen bizim istediklerimiz-istemediklerimiz boyutuna geçti. Şenol Hoca'nın grup maçları için kafasındaki takım aşağı-yukarı belli zaten. Dün ve pazar günü oynayacaklar için "yeterlilik sınavı" açıldığından bahsedebiliriz. Maç eksiği ile gelen Cenk Tosun'un tekrar tempo içine alınmaya çalışılması, Nazım Sangare ile tanışma, Kenan Karaman'ın grupla neler yapabileceğinin araştırılması, Uğurcan'a sezon priminin verilmesi; hepsi bu maçtaydı.
Cengiz Ünder'in attığı gol kadar, öncesi de önemliydi. Soldan taşınan top, Yusuf Yazıcı'nın herkesi yanıltan vücut çalımı ve arkasından gelen müthiş füze.
Bu genç takımın en çok ihtiyacı olan şey de bu zaten; öne geçmek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Baştan sona; panik 23 Nisan 2024 | 2.720 Okunma F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 376 Okunma Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 150 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 99 Okunma Neresini tutsanız elinizde kalıyor! 08 Nisan 2024 | 237 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar