Transfer ama nasıl?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal sezonu bitiren konuşmasını, "Şampiyonlukta buluşmak üzere" anlamına gelen cümlelerle noktaladı.

Başkan Ali Koç ise son açıklamasında UEFA'nın kararından sonra transferin şeklini vereceklerini söyledi. Bir yanda iddia, öte tarafta mali gerçekler. Zor bir seçimin arifesindeler ve Avrupa yasağı geldiği anda katılamayacakları bir Şampiyonlar Ligi için, kesenin ağzı açılır mı diye de düşünecekler. Bu nedenle transferde adı geçen oyuncuların ve fedakârlıkların anlamı değişecek.

F.Bahçe taraftarı anlamaz

ŞAMPİYON olmadan geçen 5 sezonun ardından, Fenerbahçe taraftarına "bekleme ihtimaliniz var" diyenin yüreği kaç kilodur. O yüzden UEFA kararı kadar, bunun artçılarını doğru açıklayabilmek gerekiyor. Kulübü günün gerçekleri ve gelir tablosu ile yaşatmak, ciddi bir maaş küçülmesini de peşinden getirecektir. Düşük maliyet ve düşük kalite birbirinin kardeşi gibi. Yatırım yapılan kadro ve anlamını doğru tarif eder, geçen senenin kibir yanlışları içine girilmezse, belki taraftara bunu anlatırsınız. Ancak geçen senenin pısırık oyunu ile karşılarına yine çıkarlarsa, Ali Koç sevgisi ile taraftar sabrı arasında denk bir kavga yaşanır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 360 Okunma Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 149 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Neresini tutsanız elinizde kalıyor! 08 Nisan 2024 | 235 Okunma İronik maç 04 Nisan 2024 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar