Nereden tutsanız elinizde kalıyor...

Mustafa Denizli'nin efsane açıklamalarındandır; "Hakemi de yendik..." Kadıköy'de ilk yarı bittiğinde Aykut Kocaman'ın isyanı adresine ulaşmıştı. "Bana gösterilenlere bir şey demiyorum. Neden rakiplere de...

Mustafa Denizli'nin efsane açıklamalarındandır;
"Hakemi de yendik..." Kadıköy'de ilk yarı bittiğinde Aykut Kocaman'ın isyanı adresine ulaşmıştı. "Bana gösterilenlere bir şey demiyorum. Neden rakiplere de çıkmıyor?" eleştirisini taşıyan Fenerbahçe Teknik Direktörü, 10 kişi kalması gereken Gençlerbirliği karşısında, devreyi yenik kapadı. Üstelik rakibinin kaleyi tutan şutu olmadığı süreçte.
Nereden tutsanız elinizde kalıyor.
Kazanmak adına tüm hamleleri ve oyuncuları sahaya sürüp, oyunun doğrularıyla maçı sürdürürken, kendi oyuncunuz (Dirar) kalenize golü atıyor, kendi oyuncunuz (Mehmet Topal) gol pasını veriyor. İlk on birdeki beş oyuncunuz sakat üstelik. Neye veya kime karşı mücadele edeceğinin hesabını yapamayacak durumdasınız.
Ümit Özat takımını çok iyi organize etmiş ve müthiş bir defansif direnç oluşturmuştu. Üst düzeyde taktik disipline rağmen, ilk yarıda direkten dönen iki Fenerbahçe şutuyla karşılaştılar.
Dirençlerini korudular.
Valbuena topun rakibe geçtiği süreçte ortada yoktu. İkinci yarıda oyun ön tarafa yıkıldığında dikine ortalarla bir gol pası verdi, "Neden oynamıyor?" sorusunun cevabı değildi aslında, böylesine bir ortamda "daha farklı" olduğunu göstermeliydi. Hamle oyuncusunun 18'ine yeni girmiş Elif olduğu bir takımın kazanmak adına sonuna kadar zorlamasını elbette taktir edeceğiz. Stoperlerin sakatlanması, orta sahaların stoper olması, "yakaladık" 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 149 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Neresini tutsanız elinizde kalıyor! 08 Nisan 2024 | 235 Okunma İronik maç 04 Nisan 2024 | 158 Okunma F.Bahçe Başkanı Ali Koç “Bir tek oyuncumuza ceza veremezler” dedi ve ekledi: Ceza alırsak vebaline katlanırlar 28 Mart 2024 | 545 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar