Kucaklaşma!

Kazanma baskısının kırılması adına, en iyi dakikada geldi Fenerbahçe'nin golü. Kadıköy'e gelenlerin görmek istediği sadece galibiyet değil, bir gün sonraki Trabzonspor maçında şampiyon...

Kazanma baskısının kırılması adına, en iyi dakikada geldi Fenerbahçe'nin golü. Kadıköy'e gelenlerin görmek istediği sadece galibiyet değil, bir gün sonraki Trabzonspor maçında şampiyon belirsizliğinin de sürmesiydi.
birbirini germeye başlaması ile maç başka bir iddia da kazandı. Bir yıl aradan sonra Saracoğlu'na gelen Erol Bulut da kendi gecesini yaşamak isteyecekti.
Atmosferi üstünde en çok hisseden Serdar Dursun oldu. Gol krallığı ihtimalinin ortaya çıkması, taraftarın ilgisi, format içinde Serdar'ı "hedef" haline getirdi. Gaziantep takımı da bu dikkat içinde, Serdar Dursun üstünde oyun kurma opsiyonlarını engellemek için kurgusunu yaptı.
Dikkatli oyun, etkili ataklar, kötü kararlar, kaçan fırsatlar içinde ilk yarı biterken Antep'in tek şutu 36'daydı. Beş ilk 11 oyuncusu maç listesinde yoktu ama İsmail Kartal'ın "makinası" bunları hissettirmeden sahadaydı. Son dakikalarda üst üste yedinci galibiyetin sevincini, taraftarla da paylaştı.
Beşiktaş derbisi öncesinde Serdar Aziz'in cezalı duruma düşmesi, Tisserand'ın...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Arda’nın girişiyle kalite yükseldi 23 Mart 2024 | 117 Okunma Helal olsun vazgeçmeyenlere 18 Mart 2024 | 460 Okunma Yunanistan’da bitecek yolculuk 15 Mart 2024 | 173 Okunma Kartal planı farketti 11 Mart 2024 | 474 Okunma Zaferin rengi sarı-lacivert 08 Mart 2024 | 317 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar