F.Bahçe’deki dönüşüm!

Geçen sezonu idari ve teknik olarak "felaket" mertebesinde geçiren Fenerbahçe için yeni dönemin işaretleri neler?

Beni umutlandıran en önemli gösterge, Başkan Ali Koç'un da yönetimindeki yerin de ayaklarını yere sağlam basan sözleri ve duruşları. Kulübü bugünkü bulunduğu duruma getiren, "havai" ve "sorumsuz" bakış açışından uzaklaşıp, plan çerçevesinde "dönüşüm" için uğraşmaları.
Damien Comolli'nin son açıklamaları da bu duruma uygun; "Diallo'yu veya Brahimi'yi almak istedik. Ancak maliyetleri bizim için çok pahalıydı."
İşte bu gerçektir. Hem kendilerini hem de taraftarları bir hamaset rüzgârının içine sokup bankalardan aldıkları borçlarla "Fenerbahçe isterse alır" diye konuşanların faturası ödeniyor bugünlerde.

***

Mehmet Ali Aydınlar'ın jesti

Hatırlarsınız, Fenerbahçe formasına "Acıbadem" reklamı alındı. Aziz Yıldırım, son kongrede demediğini bırakmadığı Mehmet Ali Aydınlar'dan formaya reklam aldı. Hâlbuki neler yaşanmıştı, taraftar nasıl tepki göstermişti. İşte yalan kurgunun dönüp, geldiği nokta bu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kırık diş! 07 Mayıs 2024 | 475 Okunma Herkes bıçak sırtında! 03 Mayıs 2024 | 209 Okunma Aslında 10’a 10 oynadılar 28 Nisan 2024 | 205 Okunma Baştan sona; panik 23 Nisan 2024 | 2.724 Okunma F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 381 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar