Altına imzamı atarım..

Yazarımız Başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını değerlendirdi Söylediklerinin hepsi doğru ama kendisinin yaptıkları da yanlıştır!Türk futbolu kötü yönetiliyor, kendisi de bir...

Yazarımız Başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamalarını değerlendirdi

Söylediklerinin hepsi doğru ama kendisinin yaptıkları da yanlıştır!
Türk futbolu kötü yönetiliyor, kendisi de bir çare söyleyemiyor!
Güven ibresi dibe vurmuş isimlerle yola devam edilmemelidir
Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaların altına imzamı atarım… Söylediklerinin hepsi doğru ama yaptıkları yanlış. Türk futbolunun kötü yönetildiği o kadar ortada ki; en tecrübeli isim olarak kendisi bile çare söyleyemiyor. Beşiktaş'ı uçurumun eşiğine getiren Yıldırım Demirören federasyonun başında. En nitelikli teknik adamımız Fatih Terim, çözümün değil, problemlerin kaynağı olmuş durumda. MHK, hakemleri elinden kaçırmış, eğitim verirken bile ikna edici olamıyor. Kulüpler maddi olarak dar boğaza girmişler, yöneticiler bir planın değil, keyfi kararların sahibi halindeler.

LİGE ARA VERİLECEK Mİ?
Bu sezon yaşanan hakem hatalarında "Grilik" yok… Tartışmasız pozisyonları tartıştık. Hakeme yorum hakkı bırakmayan kararların yanlışlığı üzerinde kıyamet koptu. Zirveye oynayan takımlardan belki de sadece Beşiktaş bunlardan şikayetçi değil.
O kadar net pozisyonlarda o kadar farklı kararlar çıktı ki; bir-iki değil, sıklıkla maç yöneten 12-13 hakemi de tartışılır hale getirdi.
Rıdvan Dilmen'in bir-iki ay önce federasyon başkanlığına aday olacağını açıklaması, ardından hakem hataları nedeniyle lige ara verileceğini söylemesi de önemli bir kulis gelişmesidir. Rıdvan Hoca, tüm camialara yakındır. Onlarla konuşup, böyle bir fikre varmışsa, biz bunları Aziz Yıldırım'ın ağzından duysak da aslında hüküm geneldir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
F.Bahçe Başkanı Ali Koç “Bir tek oyuncumuza ceza veremezler” dedi ve ekledi: Ceza alırsak vebaline katlanırlar 28 Mart 2024 | 531 Okunma Arda’nın girişiyle kalite yükseldi 23 Mart 2024 | 117 Okunma Helal olsun vazgeçmeyenlere 18 Mart 2024 | 461 Okunma Yunanistan’da bitecek yolculuk 15 Mart 2024 | 174 Okunma Kartal planı farketti 11 Mart 2024 | 474 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar