Tarihi zafer

Daha istekli ve kararlı olan Beşiktaş yıllar sonra kazandı. Derbide ilk 45 dakikadan 3 gol çıkması iki takım için de bir nimet idi.

Daha istekli ve kararlı olan Beşiktaş yıllar sonra kazandı.

Derbide ilk 45 dakikadan 3 gol çıkması iki takım için de bir nimet idi. Beşiktaş, Aboubakar ve Ghezzal’ın bireysel becerileriyle iki gol bulurken Lemos’un 2 golde de hatası vardı. Fenerbahçe ilk 5 dakika dışında Beşiktaş’ı hiç rahatsız etmedi. Baskı yapmadı, yapamadı. Dinamizm ve tempodan uzak Fenerbahçe, Beşiktaş’ın zaaflarla dolu savunmasını zorlayamadı. Bunda atletizmden uzak 3 oyuncunun hücum hattında oynamasının da etkisi vardı. Gerek Perotti, gerekse de Pelkas ve Cisse savunmanın arkasına geçecek oyuncular değil. Fenerbahçe bu oyunuyla golü ya duran toptan ya da bireysel hatalardan bulabilirdi. Nitekim kornerden buldu.

NECiP’iN GOLÜ GÜÇLENDiRDi

Akan oyunda pozisyon üretmekte zorlanan Fenerbahçe, ikinci yarıda da aynı sorunu yaşamaya devam etti. Erol Bulut ikinci yarıya Cisse’nin yerine Ademi’yi; Sosa’nın yerine de Mert Hakan’ı oyuna aldı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Galatasaray’dan gövde gösterisi 06 Mayıs 2024 | 366 Okunma Beşiktaş hak etti 04 Mayıs 2024 | 113 Okunma Fenerbahçe oyun farkıyla kazandı 28 Nisan 2024 | 94 Okunma Fernando Muslera ve özgüven 27 Nisan 2024 | 273 Okunma Fenerbahçe ağır yaralı 23 Nisan 2024 | 2.636 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar