Yüzünüz kızarmadı mı?

Geçtiğimiz hafta bugün, Askerimiz ÖSO'yla birlikte Afrin merkeze girdi. Mehmetçiğimizin Afrin'de sergilediği başarı, bu seneki 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamalarına ayrı bir önem kattı. Birde, Yiğitlerimiz Kahraman...

Geçtiğimiz hafta bugün, Askerimiz ÖSO'yla birlikte Afrin merkeze girdi. Mehmetçiğimizin Afrin'de sergilediği başarı, bu seneki 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamalarına ayrı bir önem kattı. Birde, Yiğitlerimiz Kahraman Dedelerine layık birer evlat olduklarını gösterdiler.

Gelin hep birlikte soralım... Bu manzara karşısında, Afrin'e girilmesin diyen zat yüzün hiç kızarmadı mı? Afrin'i kapana benzeten beyefendi, senin de mi yüzün kızarmadı? 7'den 77'ye milletimiz, askerimizin başarılı olması için dua ederken, ortalıkta felaket tellalı gibi dolaşanlar, sizin de mi yüzünüz kızarmadı?

Aydın doğan denilince

Birkaç gün önce, Aydın Doğan'ın elindeki medya grubunu Demirören'e sattığı yönünde bir haber duyuldu. Satış resmiyet kazanır mı kazanmaz mı denilirken, KAP’a bildirim yapılınca durum netleşti. Bu sebeple yapılan ticaret taraflara hayırlı olsun diyorum.

Dostlar, Aydın Doğan denilince, birçok olay hatırlanır. Meselâ, kendisinin ülkenin Başbakanı'nı pijamayla karşılaması hatırlanır. Mesela, kendisinin medya üzerinden yaptığı operasyonlar hatırlanır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar