Koltukta sekiz şiddetinde deprem

24 Haziran seçimlerine gidilirken, Kılıçdaroğlu'nun, İnce'yi siyaset sahnesinde etkisiz hale getirmek için, aday yaptığına dair yorumlar yapıldı. Kemal Bey'in planına göre, Muharrem İnce başarısız...

24 Haziran seçimlerine gidilirken, Kılıçdaroğlu'nun, İnce'yi siyaset sahnesinde etkisiz hale getirmek için, aday yaptığına dair yorumlar yapıldı. Kemal Bey'in planına göre, Muharrem İnce başarısız olunca, bir daha kendisine rakip olamayacaktı.

Ancak, seçimlerde iş Kemal Kılıçdaroğlu'nun planladığı gibi gitmedi. Yani 24 Haziran’da İnce partinin oyundan sekiz puan fazla aldı. Böylece Kemal Bey'in koltuğu sallanmaya başladı.

Dostlar, bu zatın koltuğu daha öncede sallanmış... Lakin sallantının şiddeti düşük olduğu için, beyefendi düşmemişti. Şimdiki öyle böyle bir sarsıntı değil... Koltuk tam sekiz şiddetinde sallanıyor. Peki Kemal Bey bu sarsıntıya da dayanabilir mi? Cevap veriyorum... Çok zor... Galiba bu kez gidiyor.

Cambaza bak diyerek koltuğunu korudu. Aslına bakarsanız, bu zatın çoktan CHP'nin başından gitmesi lazımdı. Lazımdı da, seçimlerde milim başarı gösteremeyen bu genel başkan, CHP'lileri cambaza bak cambaza diyerek uyutmayı başardı.

Örneğin bu zat, oyları arttırıyorum gerekçesiyle, solcu bir partinin içine, sağcıları doldurdu. Yine aynı gerekçeyle, katı laik kuralları olan CHP'ye muhafazakar isimleri hazmettirdi. Dokuz seçim yenilgisini derseniz, onları da Erdoğan düşmanlığıyla örtmeye çalıştı. Evet, başlıkta söylediğim gibi, beyefendi bugüne kadar cambaza bak cambaza diyerek koltuğunu korudu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar