IMF'yi önermek vatana ihanettir

   Konuya Rahip Brunson'u yargılayan Hakimlere seslenerek başlıyorum. Sayın Hakimlerimiz, Bu papazın yargılanmasını geciktirebildiğiniz kadar geciktirin. Çünkü ABD yönetimi bu kişi üzerinden, ülkemize mali...

   Konuya Rahip Brunson'u yargılayan Hakimlere seslenerek başlıyorum. Sayın Hakimlerimiz, Bu papazın yargılanmasını geciktirebildiğiniz kadar geciktirin. Çünkü ABD yönetimi bu kişi üzerinden, ülkemize mali savaş açtı.

   Amerika'yı yöneten zihniyet, para pulla bu ülkeye diz çöktüreceğini zannediyor. Gariplerim, doları şu kadar arttırınca, papazı serbest bıraktıracaklarını düşünüyorlar. Bunların yanlış yolda olduklarını görebilmeleri için, Brunson'un yargılamasının ötelenmesi gerekiyor.

   Dostlar, mevcut ABD yönetimi, ülkemize karşı eteğindeki taşları birer birer dökmeye başladı. Onlar ellerinden geleni artlarına koymasınlar. Elbette ülkemizin Amerika'ya karşı eli kolu bağlı değil. Bizimde onlara karşı yapacağımız hamleler var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar