Fetö'yü Hakimlerin vicdanı bitirir

15 Temmuz darbe girişiminin ardından açılan soruşturmaların yargılamaları başladı. Hamdolsun, devletin ve milletin bekasına göz diken hainler tek tek hakim karşısına çıkıyorlar. Umarım, bu...

15 Temmuz darbe girişiminin ardından açılan soruşturmaların yargılamaları başladı. Hamdolsun, devletin ve milletin bekasına göz diken hainler tek tek hakim karşısına çıkıyorlar. Umarım, bu yargılamalar kısa sürede bitirilir ve vatan hainleri hak ettikleri cezayı alırlar.

 Değerli dostlar, şu ana kadar hakim karşısında savunma yapanların hepsi fetöcüdür. Bu konuda zihnimde hiçbir tereddüt yoktur. Çünkü, bunların mahkemelerdeki tavırları kendilerini yetiştireni ortaya çıkarıyor. 

   Evet, evet, bu kalleşleri dünyanın en iyi sahtekarlık ustası olan fetö başı yetiştirmiş. Hatırlayın, bunları yetiştiren usta döktüğü sahte gözyaşlarıyla insanların dini duygularını yıllarca sömürmedi mi? Bunları yetiştiren usta, "hizmet için her şey mübahtır" diyerek insanları kılıktan kılığa sokmadı mı? 

   Tabi şimdiki konumuz, Amerika'daki sulu gözlünün marifetlerini sayıp dökmek değil. Ancak, mahkemelerde sergilenen üç maymun oyununun mimarınıda bilmek durumundayız. En basidi, kalleşlerin önüne 15 Temmuz gecesi çekilen kamera kayıtları konuluyor. Lakin, kalleşlerr kendi görüntülerini bile inkar ediyorlar. 

   Evet, ortada buz gibi davaları sulandırma gayreti var. Maalesef ama maalesef, ülkenin koskoca ana muhalefet partiside 15 Temmuz gecesi karşı karşıya kaldığımız felakete "kontrollü darbe" diyerek, bu gayrete çanak tutuyor. Tabi medyadada bazı kalemler bu sulandırma gayretine gizli destek veriyor. sözüm ona bu kalemler zihinleri kurcalayan soruları soruyorlar. Hayır, onlar soru sormaktan daha fazla ortalığı bulandırıyorlar. 

   Halbuki, bu darbecilerin hakettiği cezaları alması için; kamuoyunda tam bir birlik olması gerekiyor. Hatta, davaların biran önce sonuçlandırılması için; ilgili mahkemelere çağrı yapılmasıda lazım.

   Ben bazı olumsuzluklar yaşanmasına rağmen, fetöcülerin bu gayretlerini hakimler boşa çıkaracaktır derim. Ayrıca, fetö'yü hakimlerin vicdanı bitirecektir diyede eklerim. 

   Not: Önceki gün düşen helikopterde şehit olan 13 Askerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. İnşallah, millet olarak bir daha böyle acılar yaşamayız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar