Erdoğan'ın kaderiyle dindarların kaderi bütünleşmiştir

Değerli dostlar, Müftülüklere nikah kıyma yetkisi veren düzenlemenin görüşmeleri sırasında yapılan tartışmalardan, CHP ve zihniyetiyle dindarların hassasiyetlerinin örtüşmediği...

Değerli dostlar, Müftülüklere nikah kıyma yetkisi veren düzenlemenin görüşmeleri sırasında yapılan tartışmalardan, CHP ve zihniyetiyle dindarların hassasiyetlerinin örtüşmediği anlaşılmıştır.

İşte bu CHP zihniyeti, dindarlara şu kadarcık hakkın verilmesine bile karşı çıkmıştır. Karanlık dünyalarındaki öcülerini piyasaya çıkararak, düzenlemenin geçmemesi için ellerinden geleni yapmışlardır. Allah aşkına söyleyin, dini hassasiyet taşıyan kişilerin Müftülüklere nikah kıydırmasının ne zararı olur?

CHP ve zihniyetide biliyor bir zararın olmayacağını... Lakin işin rengi farklı... Onlar dindarlara verilen her hakkı, laikliğe sıkılmış bir kurşun olarak görüyorlar. Bu şekilde gördükleri içinde; ellerindeki laiklik sopasının yok olmasından korkuyorlar.

Burada dindarların şu yaşananları iyi düşünüp hareket etmesi lazımdır. Hepsinden önemlisi, yarın önüne bir sandık geldiğinde geçmişle günümüzün kıyaslamasına göre karar vermesi gerekir. Unutulmasınki Erdoğan'ın kaderiyle dindarların kaderi bütünleşmiştir. Eğer ufacık bir gaflet durumu olursa, Allah bugünkü rahatlığı bitiriverir. O zamanda ne olacağı 28 Şubat sürecinde yaşanarak görülmüştür.

Halk Bank faizlerin düşürülmesini destekliyor

Geçtiğimiz Perşembe günü Halk Bank Genel Müdürü Sayın Osman Arslan'ı makamında ziyaret ettim. Beni samimi bir ortamda ağırlayan Halk Bank Genel Müdürü Sayın Osman Arslan'la, Kurumsal İletişim Daire Başkanı Sayın Yalçın Kaya'ya çok teşekkür ediyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar