Erbakan'ın ruhu rahatladı

24 Haziran seçimlerinin birçok kazanımı oldu. Bunlardan en önemlisi, Merhum Erbakan'ın Milli Görüşü'nü kullanarak, muhafazakâr oyları bölmek isteyenlerin, heveslerinin kursaklarında kalmasıdır. Buradan...

24 Haziran seçimlerinin birçok kazanımı oldu. Bunlardan en önemlisi, Merhum Erbakan'ın Milli Görüşü'nü kullanarak, muhafazakâr oyları bölmek isteyenlerin, heveslerinin kursaklarında kalmasıdır.

Buradan kaç defa, Saadet'in yeri Ezanı Türkçeleştiren partinin yanı değildir; Saadet'in yeri geçmişte beraber yol yürüdükleri arkadaşlarının yanıdır dedim. Ayrıca, siz Merhum Erbakan'ın Milli Görüşü'nü, Ezanı Türkçeleştiren partinin kucağına atmakla, Rahmetlinin kemiklerini sızlatıyorsunuz diye de uyardım.

Birilerinin gazıyla ayakları yerden kesilen Genel Başkan, bizim uyarılarımıza kulak asmadı. Bu beyefendi bizi duymadığı gibi, İslam Coğrafyası'ndaki milyonlarca mazlumun sesini de duymadı. Onlar hep Erdoğan giderse, bizim halimiz nice olur dediler.

Hamdolsun, ülkemizde bu sesi duyan birileri oldu ve SP'nin oyu yüzde 1'in altında kaldı. Umarım, gazın kesilmesiyle ayakları yere basanlar, milletin sandıkta verdiği mesajı doğru analiz ederler.

Kardeşlerimiz, bir defa daha "Haydi aslanım, İktidara en iyi muhalefeti sen yapıyorsun" dolduruşuna gelmezler. Gerçeği söylemek gerekirse, artık Saadet'te HAS Parti gibi davanın merkezine gelmelidir.

Allah aşkına söyleyin, şu anda SP için harcanan kaynaklar israf değil mi? Hem, bir olup daha güçlü olmak varken, niye ayrı olunsun...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar