Dünya Amerika'dan büyük

Değerli dostlar, ABD'de görülen Hakan Atila davasının tek hedefinin Erdoğan ve Türkiye olduğunu, dağdaki kurt da kuş da anladı. Peki ABD niye ülkemizi böyle açıktan hedef alıyor?Çünkü, ABD'nin...

Değerli dostlar, ABD'de görülen Hakan Atila davasının tek hedefinin Erdoğan ve Türkiye olduğunu, dağdaki kurt da kuş da anladı. Peki ABD niye ülkemizi böyle açıktan hedef alıyor?

Çünkü, ABD'nin karşısında her söylediğini yaptırabildiği Eski Türkiye yok. Eğer ortada bir satranç masası varsa, Türkiye artık o masada bir oyun kurucudur. Buda ABD'nin çok zoruna gidiyor. Bu gidişi tersine çevirmek içinde, bütün maşalarını sahaya sürdü.

Dostlar, farkında mısınız? Dünya Amerika'nın mafyavari tavırlarından yoruldu. Bugün 3. Dünya savaşını konuşuyorsak, bunun en büyük nedeni ABD'nin işte bu mafyavari tavırlarıdır. Evet, Amerika'nın elinde bazı üstünlükler bulunabilir. Ancak bu üstünlükler, ABD'ye bir mafya babası gibi davranma hakkını vermez.

Unutulmasın ki, günümüz insanı kendi zenginliklerini ABD'ye haraç olarak vermek istemiyor.

Bundan sonrasını Amerikanlar düşünsün

ABD bugüne kadar para ve petrol yüzünden çok mazlumun, çok masumun kanını döktü. Bir gün gelecek ABD döktüğü kanların bedelini misliyle ödeyecektir. ABD bu bedeli doğal felaketler veya salgın hastalıklarla mı öder... Yoksa bir başka yolla mı öder... Orasını bilemiyorum... Bildiğim tekşey var. Oda Allah'ın yapılan kötülüklerin bedelini yarına bıraktığı; ama kötülüğü işleyenlerin yanına bırakmadığıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar