Bu kafayla alırsınız papazı

TRUMP'ın ABD Başkanı olmasıyla, dünyanın süper gücüne bir haller oldu. Amerika, aynen belâ arayan sokak kabadayısı gibi, sağa sola çatmaya başladı. Bunlar birinin elinde kalacaklar ya, bakalım kimin elinde!.....

TRUMP'ın ABD Başkanı olmasıyla, dünyanın süper gücüne bir haller oldu. Amerika, aynen belâ arayan sokak kabadayısı gibi, sağa sola çatmaya başladı. Bunlar birinin elinde kalacaklar ya, bakalım kimin elinde!.. Umarım, bizim elimizde kalmazlar.

Bizim elimizde kalmazlar diyorum. Çünkü, Trump yönetimindeki ABD, Rahip Brunson üzerinden Türkiye'yle didişmeye başladı. Neymiş, ülkemizde ev hapsinde tutulan papaz iyi bir insanmış. Bu yüzden salıverilmesi gerekiyormuş.

Önce Trump ve yardımcısı, papazı serbest bırakmazsanız, size kredi vermeyiz diye tehdit ettiler. Başkan Erdoğan ve diğer yetkililer bu tehditlere pabuç bırakmayız deyince de, Adalet Bakanımıza, İçişleri Bakanımıza yaptırım uygulama kararı aldılar.

Eyyyyy Amerika, sen bu kafayla biraz zor alırsın papazı... Hele sen şu tehdit dilinden bir vazgeç bakalım. Hele sen gerçek bir stratejik ortak gibi davran bakalım. Hele sen şu mafyavari tavırları bir kenara koy bakalım.

Bak Trump Efendi, bu millete tehditle boyun eğdiremezsin. Bu millet aç durur, açıkta durur yine de boyun eğmez. Bu milletin evlatları, vatanı için canlarını ortaya koymuş... Para pul bunun yanında nedir ki?

Bizim buralarda “adam ol ciğerimi ye” derler. Evet evet, papazı almak istiyorsanız, önce adam gibi davranacaksınız. Ondan sonra yapılması gerekenler, zaten hukuk çerçevesinde yapılır. Hem bizim papaz da sizin ülkenizde yaşıyor. Biz de onu istiyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar