Biri şunları uyandırsın

Seçimlerin üzerinden yirmi sekiz gün geçmesine rağmen, birileri hâlâ 24 Haziran akşamında dolaşıyor. Bunlar maden arar gibi, o gecede bir gizem arıyorlar. Hani İnce çıkıp, seçim akşamı bana yok...

Seçimlerin üzerinden yirmi sekiz gün geçmesine rağmen, birileri hâlâ 24 Haziran akşamında dolaşıyor. Bunlar maden arar gibi, o gecede bir gizem arıyorlar. Hani İnce çıkıp, seçim akşamı bana yok şunu yaptılar, yok bunu yaptılar dese, dünyalar arkadaşların olacak.

Bu arkadaşları bende sevindirmek isterdim. Lakin, ortada bu arkadaşların beklediği türden bir durum yok. Değil tehdit edilmek, o akşam bir yetkili İnce'ye azıcık ters baksaydı, beyefendi kızılca kıyameti koparırdı.

Eğer ortada 0.5 puanlık bir usülsüzlük olsaydı, bırakın cübbelerini giymiş elli bin avukatı YSK'nın önüne çağırmayı, tek başına kendisi dünyayı ayağa kaldırırdı. Sanki Muharrem İnce'yi tanımıyormuşuz gibi, bize tuhaf tuhaf senaryoları yutturmaya çalışıyorlar.

Değerli dostlar, başka birileride ciddi ciddi yürürlükte olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tartışıyor. Bunlarda, 16 Nisan referandumu öncesi yaptıkları gibi, karanlık dünyalarındaki vehimlerle, yeni sistemi karalamaya çalışıyorlar.

Arkadaşlar, uyanın artık... 9 Temmuz saat 16.45 itibariyle, yaptığınız bütün tartışmaların akşamı oldu. Bu saatten sonra söylenecek sözler, Allah'ın verdiği kıymetli nefeslerii boşa harcamaktır.

Birde, 9 Temmuz saat 16.45 itibariyle, ülke tireni, Yeni Türkiye'nin raylarında yol almaya başladı. Ben, sizlerde uyanın ve Yeni Türkie'nin güzelliklerini izlemeye başlayın derim. Uyurken gördüğünüz o Eski Türkiye rüyalarının kimseye bir faydası olmaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar