Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem

24 Haziran seçimlerine gidilirken, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, Tayyip Erdoğan'ın parti kurmadan önce Pensilvanya’dan icazet aldığını iddia etmişti. Kendisine iddiasının kaynağı sorulunca da, konuyu kimden...

24 Haziran seçimlerine gidilirken, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, Tayyip Erdoğan'ın parti kurmadan önce Pensilvanya’dan icazet aldığını iddia etmişti. Kendisine iddiasının kaynağı sorulunca da, konuyu kimden öğrendiğini seçimlerden sonra açıklayacağını belirtmişti.

   Seçimlerin üzerinden iki ay iki gün geçmesine rağmen, Beyefendi icazet iddiasının kaynağını açıklamadı. Kamuoyu hâlâ bu iddiayı İnce'ye kimin söylediğini bilmiyor. Ha Muharrem İnce o ismi açıklayacak mecra bulamıyorsa, kendisine bu köşenin kapıları ardına kadar açıktır.

   Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem... Eğer bu lekeyi temizlemezsen, tarihe müfteri olarak geçeceksin. Buarada, icazet alma olayını öğrendiğin ismi açıklarken, sana telefon açan şu Amerikalıları da söyleyiver.

Erdoğan'a FETÖ karası bulaşmaz

   Ha o gün niyetin, genel başkanın gibi Tayyip Erdoğan'a FETÖ karası çalmaktıysa, bu kara Başkan Erdoğan'a bulaşmaz. Bak güzel kardeşim, bu memlekete kimin zerre miktarı katkısı varsa, Sayın Erdoğan onun yanındadır. Kim bu memlekete ihanet ederse, onunda karşısındadır.

   Ben FETÖ meselesinde vicdan sahiplerinin bu ayrımı çok iyi yaptığını düşünüyorum. Kaldı ki, Erdoğan'ın kalleşlerle ayrılığı 17-25 Aralık kumpas operasyonlarından çok önce başlamıştır. Yani Erdoğan bu hainlerin gerçek yüzünü gördüğü an mesafesini koymuştur. Buda 2010 referandumundan hemen sonradır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar