15 Temmuz yiğitlerine borcumuz var

   Bugün FETÖ ihanet çetesinin yaptığı darbe girişiminin ikinci yıldönümü... Bundan tam iki yıl önce, silahlı kuvvetler içine yerleşmiş FETÖ’cü kalleşler, bölgesinde lider...

   Bugün FETÖ ihanet çetesinin yaptığı darbe girişiminin ikinci yıldönümü... Bundan tam iki yıl önce, silahlı kuvvetler içine yerleşmiş FETÖ’cü kalleşler, bölgesinde lider olma hedefine ilerleyen ülkemizi durdurmaya kalkıştılar.

   Hamdolsun, bu kalkışma, Tayyip Erdoğan'ın millete sokaklara çıkın çağrısı yapmasıyla durduruldu. Tabiri caizse, hainler sokaklarda vatandaşın kararlılığını görünce, kaçacak delik aradılar.

   Evet, ülke olarak bizim 15 Temmuz yiğitlerine borcumuz var. Çünkü o yiğitler, haşhaşilerin darbe girişimini durdurmak için, ölümü hiçe saydılar. Yeri geldi, kendilerini tankların altına attılar. Yeri geldi, kurşunlara aldırmadan hainlerin üzerine yürüdüler.

   Biliyorum, ne yaparsak yapalım, ne söylersek söyleyelim, 15 Temmuz yiğitlerine borcumuzu ödeyemeyiz. Ancak, bir hainin bile adalet önüne çıkmadan, bu topraklarda dolaşıyor olması demek, o yiğitlerin fedakarlıklarını hafife almak demektir.

   Hiç hazmedemediğim söz, ne yapalım, haklarında yeterli delil bulunamadı sözüdür. Sen devletsin... MASAK, telefon ve başka başka kayıtlar ortadayken, devletin hainlerin tamamına ulaşamaması düşünülebilir mi? Elbette düşünülemez...

   Buradan polis ve savcılarımızı biraz daha hassas davranmaya çağırıyorum. Dedim ya, ülke olarak bizim 15 Temmuz yiğitlerine borcumuz var. Kaldıki iki yıl önce, memleketin karşı karşıya kaldığı tehlike üstün gayret gerektirmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.086 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.482 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.721 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar