Öldürme tatbikatı

   Son dönemde işlenen Eylül ve Leyla cinayetleri, insanlara ne oluyoruz? sorusunu sordurttu. Aslına bakarsanız, toplumda bu sorunun soruluyor olması önemlidir. Çünkü, bizim dedelerimiz karıncaya gösterdikleri hassasiyetle nam...

   Son dönemde işlenen Eylül ve Leyla cinayetleri, insanlara ne oluyoruz? sorusunu sordurttu. Aslına bakarsanız, toplumda bu sorunun soruluyor olması önemlidir. Çünkü, bizim dedelerimiz karıncaya gösterdikleri hassasiyetle nam yapmıştı.

   Evet, bu toplum nereden nereye geldi. Dün karıncayı bile incitmeyen bizlerin içinden, şimdi canavarları utandıracak katiller çıktı. Elbette toplumun bu hale gelmesinin birçok sorumlusu vardır.

   Mesela, bunlardan biri medyadır. Çünkü, medya sürekli şiddeti körüklemiştir. Çünkü, medya öldürme fiilini basitleştirmeye çalışmıştır. Çünkü, medya toplumun dini değerlerden ayrılmasına çanak tutmuştur. Çünkü, medya çoğu dizi ve programlarda ahlaki değerleri hiçe saymıştır.

   Sözün özü, reyting kaygısıyla yapılan dizi ve programlar, toplumun DNA'sını bozmuştur. Halk arasında, aslan düştüğü yerden kalkar denir. Busaatten sonra, yapılması gereken, içinde bulunduğumuz durumun sorumlusu olan medyayla toplumun fabrika ayarlarını geri yüklemektir.

   Bu bağlamda İktidarın aile dostu dizilere destekleme kararı alması önemlidir. Ben bu desteği hak etmek için ortaya bir yarış konulsun derim. Ortaya bir yarış konulsun ki yapımcılar hep daha iyisi için kafa yorsunlar.

   Bu konuda bir görevde işadamlarımıza düşüyor. Onlarında aile değerlerimize ters düşen dizi ve programlara reklam vermemesi gerekiyor. Unutulmasın ki  her şey para demek değildir. Bu işlerin vebali de var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar