Bal gibi de tutuklanır  

   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da yaptığı bir konuşmada "Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın a" dedi....

   Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da yaptığı bir konuşmada "Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın a" dedi. Erdoğan'ın bu sözü üzerine, CHP sözcüleri hemen bağırışmaya başladılar. Ortalığı bulandırıp Genel Başkanlarını işin içinden sıyırmaya çalıştılar.

   Neymiş efendim, CHP'ye kumpas kuruluyormuş. Alın size bin puanlık bir soru... Siz Erdoğan'ın yerine olsanız, CHP'ye kumpas mı kurarsınız? Yoksa baş tacı mı yaparsınız? Siz Erdoğan'ın yerine olsanız, Kılıçdaroğlu gibi bir Genel Başkanı hapse mi atarsınız? Yoksa koltuğunda oturmasını mı sağlarsınız?

   Ha işin ucunda devletin gizli bilgilerini ortaya dökme suçu varsa, hiç kusura bakılmasın, bal gibi de tutuklanır. Ne kadar Kılıçdaroğlu'nun dışarıda bulunması menfaatine olsada, buna Erdoğan'da müdahale edemez.

   Ne yalan söyleyeyim, MİT Tırlarına ait görüntülerin, Enis Berberoğlu'na Kılıçdaroğlu tarafından verilmiş olabileceği konuşulmaya başlandığından beri, Kemal Bey'in sesinin fazla çıkmaması beni kuşkulandırıyor.

   Eğer işin içinde bir çapanolu olmamış olsaydı, bizim bildiğimiz Kemal Bey böyle sakin durmazdı. Mutlaka bir atraksiyon yapardı. Bizim buralarda "Suç adamı mahçup eder" denir. Bende Kemal Bey'in sesinin fazla çıkmamasını mahçupluğuna yoruyorum.

   Değerli dostlar, bu ülkede dershanelerin kapatılmasının konuşulmaya başlanması fetö meselesinde bir milattır. Çünkü, o tarihten itibaren örgüt kaynaklarım kuruyor diye gerçek yüzünü göstermeye başlamıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alın F35'lerinizi başınıza çalın 02 Eylül 2018 | 7.402 Okunma Sen Soylu'nun tırnağı bile olamazsın 31 Ağustos 2018 | 10.089 Okunma Bankaları uyarıyorum 29 Ağustos 2018 | 7.484 Okunma Şu lekeyi temizle bakalım Muharrem 26 Ağustos 2018 | 6.575 Okunma Siz milletimizin heyecanına kurban olun 23 Ağustos 2018 | 7.724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar