Yaban Gezegeninde Yemek...

10. yılı aşkın süredir her çarşamba öğle yemeğinde dostlar bir araya geliriz. Bu hafta “YABAN”gezegenindeydik. Doğanın renklerini yansıtan çok yönlü/ çok amaçlı...

10. yılı aşkın süredir her çarşamba öğle yemeğinde dostlar bir araya geliriz. Bu hafta “YABAN”gezegenindeydik. Doğanın renklerini yansıtan çok yönlü/ çok amaçlı bir gezegen burası.

Bizim grubun ilk üyelerinden olan merhum Ufuk Güldemir HABER TÜRK TV’yi sıfırdan
var etmiş, büyütmüş, 10 milyonlarca dolarlık bir değere ulaştırmıştı.

Ufuk esaslı bir doğa insanı ve avcıydı.

Dünyanın pek çok yerinde avlanmıştı, salonunda geyiklerin, vahşi hayvanların başları, vurduğu fillerin dişleri, yerde ayıların postları vardı. Bu tutkusunu yansıtan bir de “YABAN TV”yi kurmuştu. Onu kaybetmemizden çok az süre önce HABER TÜRK’ü Turgay Ciner’e sattı.

YABAN TV ise henüz emekleme çağındaydı. 

..........................

HABER TÜRK’ünGenel Müdürü ve Ufuk’un sağ kolu -iyi gazeteci, çok izlenen “Basın Kulübü”programından da tanıdığınız- Melih Meriç bu emekleme yıllarındaki YABAN TV’yi aldı, özenle baktı, büyüttü çok amaçlı bir girişim haline getirdi. Doğa tutkunu ortağı Zafer Türkoğlu ile omuz omuza Etiler Akatlar’daki MKM’nin (Mustafa Kemal Merkezi) geniş bir katında YABAN gezegeni oluşturdular.

TV stüdyosu... Hocalar nezaretinde derslerin de verildiği simülasyonla tüfek atış alanı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Netanyahu ve Samson sendromu 19 Mayıs 2024 | 117 Okunma Yüce iddia 17 Mayıs 2024 | 155 Okunma Aranıyor Yahya Sinwar 15 Mayıs 2024 | 206 Okunma 1 milyon Knesset’i kuşatırsa... 12 Mayıs 2024 | 120 Okunma Gizli anlaşma 10 Mayıs 2024 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar