Başucumuzdaki kitap ve müzik

Şeffaf Oda’da iki başarılı isim...Azra Kohen ve Yaşar... Yaşar 19’uncu sanat yılında... Marmara Üniversitesi İşletme mezunu, ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası Finans...

Şeffaf Oda’da iki başarılı isim...

Azra Kohen ve Yaşar...

Yaşar 19’uncu sanat yılında...

Marmara Üniversitesi İşletme mezunu, ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası Finans bölümünde yüksek lisans yapmış.

İlkokulda “üstün zekâlı” çıkmış. Arkadaşlarından ayrılmamak için üstün zekâlılar okuluna gitmeyi reddetmiş. İlk albümü Divane 1 milyonun üstünde sattığı için Altın Plak almış. Son albümü “Cadde” de çok başarılı. Şarkılarını kendisi yapıyor.

Oyunculuk deneyimleri de var.

......................

Onu “Akilah” adıyla merak ettik. Ardından “Azra Kohen” olduğunu öğrendik. “Fi (güzellik)”, “Çi (yaşam enerjisi)” ve “Pi (denge eksenli)” kitapların yazarı... Azra’nın bu “üçlemesi” 800 binin üzerinde sattı.

Arap ve Amerikalı iki büyük TV yapım şirketi dizi yapmak istiyor.

Yeni kitabı “Zekâ Menüsü” de yolda... Bebeklikten başlayarak nasıl beslenmemiz gerektiği konusunda rehber olacak.

Azra Kohen’in öğrenciliği hiç bitmiyor. İstanbul Üniversitesi Radyo TV, ardından Ottawa Üniversitesi 3. Dünya Ülkelerine Yardım Ekonomisi Bölümü mezunu. Liverpool Üniversitesi’nde Davranış Bilimleri üzerine uzmanlık eğitimi alıyor.

“Bu dünyaya öğrenmek için geldik” diyor. Bir de “güneş enerjisi de üretecek organik çiftlik projesi” var. “Temiz yaşam” parantezi içine ne giriyorsa hepsini verecek modern çağın lisesi de bu kapsamda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Netanyahu ve Samson sendromu 19 Mayıs 2024 | 117 Okunma Yüce iddia 17 Mayıs 2024 | 155 Okunma Aranıyor Yahya Sinwar 15 Mayıs 2024 | 206 Okunma 1 milyon Knesset’i kuşatırsa... 12 Mayıs 2024 | 120 Okunma Gizli anlaşma 10 Mayıs 2024 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar