750 bin dolarlık telefon!..

2016... Türkiye daha önce hiç yaşamadığı bir gece yaşıyor. FETÖ’nün Whatsapp’la başlayan darbe girişimi, Face Time’la sona eriyor. İşte bu darbenin yönünü değiştiren...

2016...

Türkiye daha önce hiç yaşamadığı bir gece yaşıyor.


FETÖ’nün Whatsapp’la başlayan darbe girişimi, Face Time’la sona eriyor. İşte bu darbenin yönünü değiştiren başarılı gazeteci Hande Fırat darbeyi engelleyen telefonuyla Şeffaf Oda’da.

Bu telefona Arap kralları önce 250 bin dolar teklif etmiş. Hande “Satmıyorum” yanıtını verince 750 bin dolara kadar yükseltmişler rakamı...

Hande Şeffaf Oda’ya, kilitli dolabından çıkardığı “tarihi” telefonuyla katılıyor. O anları telefon elinde anlatıyor.

“24 Saat 15 Temmuz’un Kamera Arkası” adlı kitabında darbenin adım adım gelişimi yansıtılmakta.

Okunmalı.

Şeffaf Oda’nın diğer konuğu başarılı sanatçı Kıraç.

Kıraç da 15 Temmuz akşamı Mersin konserindeymiş. Darbeyi haber vermişler, paniğe neden olmadan konseri kısa keserek bitirmiş.

Sonrasında, CNN’deki Hande Fırat’ın yayınına kilitlendiklerini söylüyor. Kıraç’ın son single’ı “Senden Sonra” yeni çıktı.

Bu şarkı da her Kıraç şarkısı gibi klasikleşecek. Kıraç duyarlı sanatçılarımızdan. Pek çok sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyor.

MARQUIS DE BEŞİKÇİOĞLU

Çok yıllar önceydi.Dönemin büyük tiyatro aktörü Kerim Afşar’a bulunduğumuz gruptan bazı erkek sanatçılar zehre batırılmış kelimelerle acıtıcı kara mizah yapıyorlardı.

“Acaba neden en iyi oyunların başrolleri sana veriliyor?”

Kerim, lazer gibi keskin bir cevapla susturdu hepsini:

“Sizden farkım mı ne? Ben aktörüm.”

Cuma gecesi Erdal Beşikçioğlu’nu

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Netanyahu ve Samson sendromu 19 Mayıs 2024 | 117 Okunma Yüce iddia 17 Mayıs 2024 | 155 Okunma Aranıyor Yahya Sinwar 15 Mayıs 2024 | 206 Okunma 1 milyon Knesset’i kuşatırsa... 12 Mayıs 2024 | 120 Okunma Gizli anlaşma 10 Mayıs 2024 | 269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar