Efsaneler Şampiyonlar Ligi’nde buluştu

Hafta sonu PepsiCo’nun davetlisi olarak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek üzere Galler’in başkenti Cardiff’e gittim. Londra Heathrow Havalimanı’ndan minibüsle 3 saatte ulaştığımız 341 bin...

Hafta sonu PepsiCo’nun davetlisi olarak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek üzere Galler’in başkenti Cardiff’e gittim. Londra Heathrow Havalimanı’ndan minibüsle 3 saatte ulaştığımız 341 bin nüfuslu Cardiff, İtalyan ekibi Juventus ve İspanyol takımı Real Madrid’in taraftarları ile dünyanın her yerinden gelen 200 bine yakın futbolseveri ağırladı.
PepsiCo’nun sponsorları arasında olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi, yılın bu önemli etkinliğinde müzik, eğlence ve sporu bir araya getirdi. 220 ülkede canlı yayınlanan final maçının oynandığı Millennium Stadı’nda düzenlenen açılış töreninde Black Eyed Peas konser verdi.
Açılışta ayrıca bir sohbet etkinliği düzenlendi.
İngiliz futbolunun efsanelerinden Gary Lineker’ın moderatörlük yaptığı etkinlikte Robert Pires, Luis Garcia ve Marcel Desailly, Şampiyonlar Ligi anılarını anlattı.


PepsiCo Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Didem Şinik - Gary Lineker

İSTANBUL UNUTULMAZ

25 Mayıs 2005’te İstanbul’da oynan Şampiyonlar Ligi final maçında ilk devreyi Milan karşısında 3-0 geride bitirdiklerini söyleyen Liverpol’lu Gary Lineker, “Herkes kupayı Milan aldı diye düşünürken, ikinci yarıda skoru 3-3’e getirdik.
Penaltı atışlarında son penaltıyı gole çeviren Luis Garcia ve İstanbul, benim unutulmazımdır. Liverpool formasıyla son kupayı İstanbul’da kaldırdım
çünkü” dedi.


 

Birkaç ay önce Madrid’de bir araya geldiğim, attığı iki golle maçın adamı olan Cristiano Ronaldo’nun imzalayıp hediye ettiği formayla izlediğim maçta, UEFA Şampiyonlar Ligi kupasıyla da poz verdim.

 

Modanın genç yüzleri

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 658 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 364 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 216 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 195 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar