5 yıldızlı lezzetler

Hollywood yıldızı Nicole Kidman’ın katıldığı açılışla Bodrum Torba Koyu’nda hizmete giren The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, Sedef İybar’ın ev sahipliğinde lezzet ve eğlenceyi...

Hollywood yıldızı Nicole Kidman’ın katıldığı açılışla Bodrum Torba Koyu’nda hizmete giren The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, Sedef İybar’ın ev sahipliğinde lezzet ve eğlenceyi buluşturdu.
İybar’ın hazırladığı yemeklerin yanı sıra, otelin usta şefleri Mirko Sernissi ve Gökhan Karakaya’nın ikramları da yer aldı. Demet Akbağ, Nükhet Duru, Dilek Hanif ve Fulya Terim’in de aralarında olduğu etkinlikte ödüllü şefler tarafından hazırlanan lezzetler çok beğenildi.

Bodrum’da caz

Dünyaca ünlü markaların yeni koleksiyonlarını sunan Brandroom, Palmarina’da yer alan mağazasından sonra, Bodrum’daki 2’nci mağazasını Mandarin Oriental Bodrum Otel’de açtı.

Galeries Lafayette ve Harvey Nichols Genel Müdürü Simge Telman ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa aralarında Meral Yazıcı, Nesligül Aksoy, Işıl- Rüştü Reçber, Zafer Kozanoğlu, Aysel Akçay, Beril Akçay, Beste-Mustafa Yurttaş, Gül Ergi, Nurdan Yüzbaşıoğlu gibi iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri de katıldı. Aya yolculuğun yıldönümüne denk gelen “Fly Me To The Moon” konseptli açılışta caz sanatçısı Berrak Pabuççuoğlu da La Suite Lounge Bar’da performans sergiledi.

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 658 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 364 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 216 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 195 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar