Dostlar alışverişte

Canan & İris Concept Events işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte 50’yi aşkın marka ve tasarımcı, yaz koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu. İş ve sanat dünyasından ünlü isimler kendi...

Canan & İris Concept Events işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte 50’yi aşkın marka ve tasarımcı, yaz koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu. İş ve sanat dünyasından ünlü isimler kendi markalarıyla tezgah açarken, arkadaşları da şapka, hasır çanta, mayo, bikini, takı ve aksesuvar alarak yaz alışverişi yaptı.

Kitap tanıtımı

Portekiz Fahri Konsolosu Aaron Nommaz’ın yeni kitabı “Yahudi Casus - Josef Nasi”nin tanıtımı, önceki akşam Elgiz Museum’da gerçekleşti. Çok sayıda ismin katılım gösterdiği davette Nommaz yeni kitabının hikayesini paylaştı.
Davete katılanlar arasında Demet Sabancı Çetindoğan, Gül Gölge Saygı, Nesrin Esirtgen, Leyla Alaton, Gönül-Aykut Eken, Burhan Karaçam, Faruk Süren ve Jeff Hakko da vardı.

Ünlülere makyaj eğitimi

Swissôtel Living, dünyaca ünlü marka Yves Saint Laurent’in makyaj workshop’una ev sahipliği yaptı. Ünlü isimler, makyaj artisti Cem Bozkurterdem’den makyaj eğitimi aldı. Eğitime katılanlar arasında Gamze Saraçoğlu, Meltem Kazaz, Mehtap Elaidi, Gül Ağış, Begüm Özer ve Melis Özer de vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 665 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar