Cennet Koyu’nda St. Tropez eglencesi

Zorlu Center’daki Fauchon’dan sonra Hotel Les Ottomans’ın içinde L’assiette’yi açan Ekler Grup’un ortakları Julien Martin ve Alp Franko, son olarak Bodrum’daki Mandarin Oriental’ın bünyesinde The Sands adlı...

Zorlu Center’daki Fauchon’dan sonra Hotel Les Ottomans’ın içinde L’assiette’yi açan Ekler Grup’un ortakları Julien Martin ve Alp Franko, son olarak Bodrum’daki Mandarin Oriental’ın bünyesinde The Sands adlı beach club’ı hizmete soktu.
Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan The Sands Beach Club, geçtiğimiz hafta sonu Cennet Koyu’nda lezzet ve eğlenceyi buluşturdu. Bodrum’da St. Tropez rüzgarları estiren plaj partisine Ertuğrul Bitlis, Defne Samyeli, Burcu Şendir, Ece-Lemi Gülman, Meral Yazıcı, Yurdal Sert, Nedim Binler ve Mehmet Özener gibi iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimler katıldı. Konuklar, mavi renk ağırlıklı kıyafetleriyle deniz ve güneşin tadını çıkardı.

MERT ALAŞ HATIRASI


Amerika’da yaşayan dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş da St. Tropez partisine katılanlar arasındaydı. Türkiye’ye tatil için geldiğini söyleyen ve Mandarin Oriental’de konaklayan Alaş, başarısından dolayı kendisini tebrik eden hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Partide, Michelin yıldızlı şeflerin açık havada kullandığı OFYR adlı barbekü ile Fransız usulü mangal da yapıldı. DJ David Şaboy ile akşamüstü başlayan eğlence, geç saatlere kadar sürdü.

Vacchi ile dans

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 658 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 364 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 216 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 195 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar