Bu akşam yağmur var İstanbul’da

Arabada yolculuk yaparken de dinlenilecek tarzda bir albüm hazırladıklarını söyleyen grup üyeleri, “Aşkın Kenarından”, “Emin misin?”, “Güzel Şeyler de Oluyor”, “Beyaz Sayfa”, “Senin...

Arabada yolculuk yaparken de dinlenilecek tarzda bir albüm hazırladıklarını söyleyen grup üyeleri, “Aşkın Kenarından”, “Emin misin?”, “Güzel Şeyler de Oluyor”, “Beyaz Sayfa”, “Senin Hatırına”, “Neden Bana Aşk Şarkısı Yazan Çıkmaz?”, “Hayret Makamı” ve “Türk’üz Türkü Çağırırız” adlı eserlerini seslendirdi.
Mazhar Alanson, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen konserde seyircilere “Yağmurlu havaya rağmen geldiğiniz için ayaklarınıza ve alkışlayan ellerinize sağlık” diyerek teşekkür etti.
MFÖ, konserin ikinci yarısında ise “Ele Güne Karşı”, “Sakın Gelme”, “Sarı Laleler”, “Mecburen”, “Asabiyim”, “Bu Sabah Yağmur Var İstanbul”da gibi klasikleriyle hayranlarını coşturdu.
2,5 saat sahnede kalan MFÖ, konseri “Bodrum Bodrum” şarkısıyla akışlar eşliğinde bitirdi.

Boğaz’da siyah gece

Artuğ Aysal, Rolls-Royce Black Badge’in tanıtımı için bu gece Boğaz’da “Siyah Gece” adlı bir davet verecek.

Kuruçeşme’deki lüks araba galerisi Royal Motors’un sahibi eski rallici Artuğ Aysal, İngiltere’nin ünlü lüks araba markası Rolls-Royce Motor Cars’ı 2013’te Türkiye’ye getirmişti. Aysal, dünya lansmanı birkaç ay önce yapılan Rolls-Royce Black Badge’i bu gece İstanbul’da tanıtacak. İngiltere’nin efsane markasını Türkiye’ye getirmekten gurur duyduklarını söyleyen Artuğ Aysal, Kuruçeşme’deki Royal Motors’da vereceği “Siyah Gece” adlı davete kızı Hilal Aysal ile ev sahipliği yapacak. Aysal, gece öncesi birçok kişinin sipariş için sıraya girdiğini söylüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 665 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar