Alplerin zirvesinden Uzakdoğu’ya

Geçen yıl Avrupa jet-setinin kayak merkezlerinden İsviçre Alpleri’ndeki St. Moritz’de donmuş bir gölün üzerinde gerçekleştirilen White Turf Yarışları kapsamında ilk kez Türkiye Jokey Kulübü...

Geçen yıl Avrupa jet-setinin kayak merkezlerinden İsviçre Alpleri’ndeki St. Moritz’de donmuş bir gölün üzerinde gerçekleştirilen White Turf Yarışları kapsamında ilk kez Türkiye Jokey Kulübü adına bir koşu düzenlenmişti.
Yarış öncesi Badrutt’s Palace Hotel’de dünyaca ünlü yardım kuruluşu İsviçre Kızılhaç’ın (Swiss Red Cross) 150. Yıl Galası gerçekleşmiş, yarı İsviçreli Türk işadamı Ferit Avcı’yla da orada tanışmıştım.

KRAL YATAĞININ TÜRK SAHİBİ

Avcı, Avrupa jet-setinin bağış yarışına girdiği, “Sağlıklı bir yaşam için temiz su” temalı 150. Yıl Galası’nın ana sponsorları arasındaydı. İşadamı, sahibi olduğu Schloss Atelier markasının bir yatağını bağışlamış ve at kılıyla yapılan o yatak açık artırmayla 70 bin euro’ya satılmıştı.
Geçen hafta Ferit Avcı’nın davetiyle Güney Kore’nin başkenti Seul’e gittim.
Schloss Atelier markasını Uzakdoğu’ya taşıyan Avcı, Güney Koreli ortağı Adrian Kim ile birlikte Seul’ün lüks yaşamın merkezi olan Gangnam semtinde mağaza açtı. Ülkenin ünlü isimlerinin katıldığı açılış davetinde Schloss Atelier yatakları büyük beğeni topladı. Ferit Avcı, Japonya ve Çin’de de mağaza açmayı hedeflediklerini söyledi.

Anneleri için model oldular

İtalyan moda markası Marella, ilkbahar-yaz koleksiyonunu City’s AVM’deki mağazasında tanıttı. Marella’nın Türkiye distribütörü Gülbin Simitçioğlu’nun ev sahipliği yaptığı davette, Simitçioğlu’nun kızları Tuba ve Tuğçe Peksayar da rengarenk kıyafetler giyerek anneleri için gönüllü modellik yaptı.

Miami’de ev yatırımı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rahmi Koç modası izmir’de 28 Temmuz 2017 | 666 Okunma Mustafa Koç ailesiyle denizlerde buluşacak 27 Temmuz 2017 | 369 Okunma Bu nikâha devlet şahit 26 Temmuz 2017 | 218 Okunma 5 yıldızlı lezzetler 25 Temmuz 2017 | 197 Okunma Yeni koleksiyon tanıtımı 22 Temmuz 2017 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar