Erdoğan’ın yolunu açanlar

Türkiye tarihinin en önemli seçimleri olan 24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Yeni bir dönem başlıyor ama Erdoğan ve AK Parti, bugünlere öyle kolay gelmediler. Bugünleri engellemeye çalışanlar, aslında...

Türkiye tarihinin en önemli seçimleri olan 24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Yeni bir dönem başlıyor ama Erdoğan ve AK Parti, bugünlere öyle kolay gelmediler. Bugünleri engellemeye çalışanlar, aslında Erdoğan ve AK Parti’nin büyümesine de sebep oldular. Ama hem ülkeye hem Erdoğan ve AK Parti’ye büyük bedeller de ödettiler.

Nuh Mete YÜKSEL, Refah Partisi’nden sonra Fazilet Partisi’ni de rahat bırakmadı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığını hemen harekete geçirdi.

Vural SAVAŞ, Yargıtay Başsavcısı Vural Savaş, iktidardaki Refah Partisi hakkında, "Laik cumhuriyet ilkesine aykırı eylemlerin odağı olduğu" iddiasıyla kapatma davası açtı. “FP, yalnız RP’nin değil, aslında ülkemizde dini siyasete alet ettiği için kapatılan tüm siyasi partilerin devamı niteliğindedir. Metastas yapan habis bir ur gibi demokrasimizin sağlıklı işlemesini engelleyen Anayasal düzenimiz için daimi ‘açık ve yakın tehlike’ oluşturmuş bu çeşit partilerin kapatılması Türkiye Cumhuriyeti‘ni sonsuza kadar yaşatabilmenin vazgeçilmez koşuludur” demişti.

Yaşar BÜYÜKANIT, 27 Nisan muhtırasının baş mimarıydı. Nazikçe, kibarca tehdit ediyordu.

Osman ÖZBEK, Dönemin Başbakan'ı Necmettin Erbakan'a "Pez...k" diyen Jandarma Erzurum Bölge Komutanı Tuğgeneral Osman Özbek'e başta Demirel olmak üzere bir çok kişi sahip çıkmıştı.

Süleyman DEMİREL, "Türban gericiliktir. Başı bağlı okumak isteyenler Suudi Arabistan’a gitsin" demişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.799 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.937 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.301 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.691 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar