Adalet platformu ve önce aile

Toplumu aile oluşturur. Ailenin dağılması, toplumun da dağılması demektir. Toplumu ayakta tutan en önemli güç ailedir.Ailenin dağıldığı bir toplumu, devleti bir arada tutmak mümkün değildir. Aile olmadan...

Toplumu aile oluşturur. Ailenin dağılması, toplumun da dağılması demektir. Toplumu ayakta tutan en önemli güç ailedir.

Ailenin dağıldığı bir toplumu, devleti bir arada tutmak mümkün değildir. Aile olmadan, insanlık da ilerleyemez.

Adalet Platformu çatısı altında yıllardır aile için mücadele edenlerin başında gelen Adem Çevik, bu konuya daha fazla dikkat çekmek için bir açıklama gönderdi. Aşağıda ifade edildiği üzere, Türk aile yapısı büyük risklerle karşı karşıyadır.

Aile meselesi sadece Türkiye'nin değil tüm insanlığın sorunudur sloganıyla hareket eden Adalet Platformu, aile için ciddi çalışmalar yapmaktadır. www.aileplatformu.net ve www.aileakademisi.org gibi sitelerden ve sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışıyorlar.

Bu konuda bilgi veren Adalet Platformu Başkanı Adem Çevik;

“Öncelikle kısaca içinde bulunduğumuz durumu özetleyelim. Türkiye'de son 15 yılda, 9 milyon 620 bin çift evlenmiş, 1 milyon 789 bin 440 çift boşanmıştır. Son yıllar dikkate alındığında bugün, her 5 evlilikten biri boşanmayla sonuçlanmaktadır” diyor Adem Çevik ve taleplerini sıralıyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.798 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.935 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.300 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.688 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar