Altın Nesilden (GÜLEN) Altın Yargıya (PERİNÇEK)

Altın Nesilden (Hoca GÜLEN) Altın Yargıya (Şeyh PERİNÇEK) mı gidiyoruz? Altın Nesil, Fethullah GÜLEN'in, yıllarca üzerinden hareket ettiği bir kavramdı. Eğitim yolu ile bir nesil yetiştirilecek ve bu nesil...

Altın Nesilden (Hoca GÜLEN) Altın Yargıya (Şeyh PERİNÇEK) mı gidiyoruz? Altın Nesil, Fethullah GÜLEN'in, yıllarca üzerinden hareket ettiği bir kavramdı. Eğitim yolu ile bir nesil yetiştirilecek ve bu nesil Türkiye ve dünyaya; ADALET, barış/SELAM, huzur,… getirecekti. Özellikle mütedeyyin/dindar insanlar buna inanmak istedi, hatta inandı. Bunun için Anadolu insanı, her türlü fedakarlığı da yaptı. Türkiye'de ve dünyada Müslümanların (mütedeyyin/dindar); hor, hakir görülerek ötekileştirilmesi… hareketin büyümesini sağlayan en önemli etkendi. Daha sonra, CEMAAT'ten FETÖ'ye dönüşecek olan bu hareketin; eksiklikleri, yanlışları,… geleceğin altın nesli hatırına görül(e)medi, görülmek de istenmedi.

Nasıl ki; İslam (Sünni) toplumundan DEAŞ, Alevilerden DHKP-C, Kürtlerden de PKK çıktıysa, Cemaatten de FETÖ çıktı. Cemaatin tepesi bir çete tarafından ele geçrildi. Cemaat tabanı bu çeteyi, 15 Temmuz gecesine kadar, ALTIN NESİL hatırına hep tolere etti.

Bir harakiri çetesinin, CEMAAT'i ele geçirip, FETÖ'yü meydana getirmesiyle; Altın Nesil de altın nesil için çalışan (özellikle ÖĞRETMENLER) samimi insanlar da perişan olurken, Anadolu insanı da tam manasıyla bir hayal kırıklığına uğradı.

Şimdi yeni bir altın söylemi ile karşı karşıyayız. Bu söylemin adı: ‘Altın Yargı' ve söyleminin sahibi ise, Doğu PERİNÇEK.

Ne diyor Doğu PERİNÇEK? Ahmet TAŞGETİREN'in köşesinden aynen aktarıyorum.

“1970'lerde Denizleri idam eden yargıdan, bugün 70 bin FETÖ ve PKK mensubunu tutuklayan yargıya geldik. Yargının altın devri değil de ne? 12 Eylül 1980'de 650 bin devrimciyi gözaltına alan ve tutuklayan yargıdan, bugün 70 bin FETÖ ve PKK mensubunu tutuklayan yargıya geldik. Dün binlerce Türk subayını ve Vatan Partisi yöneticilerini hapislere atan yargıdan, 70 bin FETÖ ve PKK mensubunu tutuklayan yargıya geldik. Perinçekleri ve Başbuğları tutuklayan yargıçlar ve savcılar, bugün Silivri'de yatıyor. Yargının altın devri değil de ne?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ziraat Bankası esnafa zorluk mu çıkarıyor? 28 Ağustos 2018 | 5.799 Okunma ABD NATO’dan çıkar mı? 21 Ağustos 2018 | 6.937 Okunma Adalet platformu ve önce aile 14 Ağustos 2018 | 5.304 Okunma Türk solunun yeni örgütü: ŞNG 07 Ağustos 2018 | 3.694 Okunma Selahattin hikaye İdris roman Pervin fiyasko 31 Temmuz 2018 | 6.881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar