‘Transformers’tan bayram hediyesi

Beyazperdenin en uzun soluklu serilerinden 'Transformers'ın devam halkası 'Transformers 5: Son Şövalye', bayram hediyesi olarak sinema salonlarında sizleri bekliyor. Michael Bay'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde; Mark Wahlberg bir önceki filmdeki...

Beyazperdenin en uzun soluklu serilerinden 'Transformers'ın devam halkası 'Transformers 5: Son Şövalye', bayram hediyesi olarak sinema salonlarında sizleri bekliyor. Michael Bay'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde; Mark Wahlberg bir önceki filmdeki rolü 'Cade Yeager' ile seriye devam ediyor. Filmin yeni yüzleri ise Isabela Moner, Jerrod Carmichael, 'Once Upon a Time' isimli TV serisinde 'Kral Arthur' rolü ile büyük beğeni toplayan Liam Garrigan ve Laura Haddock.
İşte filmden notlar:
Küba'da çekilen ikinci Amerikan filmi olma özelliğini de taşıyan yapım; 3.77 milyar dolarlık gişe yapan serinin başarısını devam ettirmeyi vâdediyor.
İnsanlar ve transformers'ların savaşında Optimus Prime artık yok.
'Transformers 5'; 260 milyon dolarlık bütçesi ile serinin en pahalı filmi.
Köpeksever olarak bilinen Michael Bay filmde epilepsi hastası İngiliz köpek Freya'yı oynattı.
'Sir Edmund Burton'ın, 10 Downing Sokağı'nı ziyaret ettiği sahneler; Ekim 2016'da, gerçekten başbakanın ofisinde çekildi.


'Transformers 5: Son Şövalye'
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 101 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar