New York’tan Kars’a uzanan iyilik eli

New York'tan Kars'a uzanan bir iyilik hikayesi onunki... New York'taki lise öğrencisi gururumuz Lal Yatağan, genç yaşında hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiriyor.

Lal, başkanlığını yürüttüğü Humans First Kulübü'yle beraber bu yıl Doğu'ya Köprü / Bridge to East projesini geliştirdi. Lal'in yaptığı resimler ve çektiği fotoğraflarla açtığı serginin geliriyle, Kars'ın Selim ve Susuz ilçelerinde bulunan köy okullarına ve kız öğrenci yurduna destekte bulunulacak.
Lal, Kars ile olan ilişkisinden şöyle bahsediyor: "Benim hikayem aile kökenlerimizin olduğu Kars'a ilk kez iki yıl önce adım atmamla başladı. Özellikle de dedemin Kars'ta kendi köyüne yaptırdığı okul ve kız yurdunu ziyaret ettim.
Ailemizde her zaman eğitim çok önemli bir konu oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Frieze’de rekor satışlar olsa da rakamlar geçen seneden az 05 Mayıs 2024 | 29 Okunma Ülkeler, TikTok’a karşı harekete geçti 05 Mayıs 2024 | 87 Okunma UNESCO’nun koruduğu Acara Ormanlarını keşfe hazır mısınız? 04 Mayıs 2024 | 71 Okunma TikTok’ta Karagül Hanımlar ahlaki çöküşün yansıması 28 Nisan 2024 | 135 Okunma Türklerin Lahey’deki hayatı: Gurbet, gözyaşı ve umut 28 Nisan 2024 | 53 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar