Markalar Sokağı’nın yeni yıldızı bir Türk

Kurulduğu günden bu yana Vakko dostlarına her zaman ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunan Vakko, İstinyePark içindeki yerini değiştirerek Markalar Sokağı'nda hizmet vermeye başladı. Yeni Vakko'nun her...

Kurulduğu günden bu yana Vakko dostlarına her zaman ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunan Vakko, İstinyePark içindeki yerini değiştirerek Markalar Sokağı'nda hizmet vermeye başladı. Yeni Vakko'nun her detayıyla bizzat kendisi ilgilenen Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, bu gelişmeden Vakko ailesi olarak büyük heyecan duyduğunu söylüyor.

'SÜRPRİZLER VAR'
Vakko, Markalar Sokağı'ndaki tek Türk marka olma özelliğini taşıyor. 2.5 aylık hazırlık sürecinin ardından hizmete açılan üç katlı mağazanın iç mekan tasarımı; mermer, parke, pirinç ağırlıklı dekorasyonu ile dikkat çekiyor.
Vakko'nun gizli ışıklandırmalarla donatılan üç boyutlu görkemli dış cephesi de dikkat çekiyor. İçeriye giren konuklar ilk andan itibaren güçlü bir atmosfer ve mimari detaylarla karşılaşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 100 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar