Korsanlar bu kez duygusal

Macera ve komedinin en sağlam örneklerinden olan 'Karayip Korsanları', beşinci filmi 'Salazar'ın İntikamı' ile geri döndü. Başrolde yine Johnny Depp var. Filmde 'Kaptan Hector Barbossa' rolünde Geoffrey Rush'ı, 'Will Turner' rolünde...

Macera ve komedinin en sağlam örneklerinden olan 'Karayip Korsanları', beşinci filmi 'Salazar'ın İntikamı' ile geri döndü. Başrolde yine Johnny Depp var. Filmde 'Kaptan Hector Barbossa' rolünde Geoffrey Rush'ı, 'Will Turner' rolünde Orlando Bloom'u, 'Scrum' rolünde Stephen Graham'ı, 'Kaptan Salazar' rolünde Javier Bardem'i, 'astronom Carina' rolünde ise Kaya Scodelario'yu göreceğiz. Filmin yapımcısı Jerry Bruckheimer ve filmin kadın yıldızı Kaya Scodelario ile filme dair konuştuk...
'Karayip Korsanları' serisine katılmak konusunda ilk aklınıza ilk gelen neydi? İlginizi çeken ne oldu?

KAYA SCODELARIO: Küçük kuzenlerimin ve bir gün kendi çocuklarımın seyredeceği bir filmde oynamak ve bunu yaparken eğlenecek olmak beni heyecanlandırdı. Ayrıca daha önce hiç komedide oynamadım ve bu seriyi hep çok komik bulmuşumdur.
'Karayip Korsanları' serisinin diğer filmlerini izlediniz mi?
K.S.: İlk film çıktığında 14 yaşındaydım ve o heyecanı çok iyi hatırlıyorum. 14 yaşımdayken Orlando Bloom'a da bayılıyordum.
Oynadığınız karakterden bahseder misiniz, nasıl biri?
K.S.: Adı 'Carina Smyth'; ailesi olmayan genç bir kadın. Bir yetim ama kendi hayatını kendi kurmuş. Bunun onu kısıtlamasına izin vermemiş. Üniversitede okumak istiyor. En büyük amacı bu. Gökbilimci olmak istiyor.
Johnny Depp'le çalışmak desem...
K.S.: Harika bir şey! Onu hem ruhen, hem insan olarak çok seviyorum. Johnny Depp olarak değil, Johnny olarak. Ayrıca aktör olarak, yaptığı işte bu kadar başarılı olan biriyle çalışmak insanın hayatında bir defa yaşayacağı bir şey.
Javier Bardem ile çalışmak nasıl?
K.S.: Bu filmin bir parçası olduğunu duyduğumda hayallerim gerçek olmuştu. Uzun zamandır çalışmalarının hayranıyım. Çok iyi, sevgi dolu, kibar, tatlı biri.
Çekimlerden bahsedelim biraz nasıl geçti?
K.S.: Kışın altı-yedi ay Avustralya'da çekim yaptık ama Gold Coast çok güzeldi.
Doğrusu gördüğüm en muhteşem setlerden biriydi. Stüdyo olayı inanılmazdı ama harika Avustralya ekibiyle sahilde ve okyanusta olmak çok eğlenceliydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında neler oldu? 24 Mart 2024 | 19 Okunma Hayaller sınır tanımıyor 24 Mart 2024 | 41 Okunma Popcorn krizinden sonra otoparkta rüşvet iddiası 23 Mart 2024 | 43 Okunma Sanal gerçeklik gözlükleri, depresyondan çıkışın yeni yolu mu? 17 Mart 2024 | 36 Okunma Hayvan dostu belediyeler seçimlerde öncelikli tercih olmalı! 16 Mart 2024 | 19 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar