Enerjiniz yükseliyor, cildiniz ışıl ışıl oluyor, kilolarınız gidiyor

Her şey GÜNAYDIN yazarımız Mert Vidinli'nin, beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasıyla başladı. Ertesi gün telefonlar susmadı; 'Ay Funda o sen olamazsın, ne kadar kilo almışşın.'...

Her şey GÜNAYDIN yazarımız Mert Vidinli'nin, beraber çektirdiğimiz bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasıyla başladı. Ertesi gün telefonlar susmadı; 'Ay Funda o sen olamazsın, ne kadar kilo almışşın.' Gerçekten de bir ayda 10 kilo aldığımı ve bununla ilgili hiçbir şey yapmadığımı fark ettim. Üstelik cildim bile parlamıyor, vücut komple mavi ekran veriyordu. Kim istemez ki taze bir cilt, idrak kapasitesi yüksek bir zihin, hızlı bir metabolizma, enerjiyle dolup taşan diri bir beden! Ben de 'En güzel yatırım kendi zihnine, ruhuna, bedenine yaptığın yatırımdır' diyerek Bodrum'daki The LifeCo'ya doğru yola çıktım. Bu merkezin müdavimleri arasında Naomi Campell ve İngiliz top model Kate Moss da var. Bu kadınlar güzellikleriyle, fizikleriyle parlıyorlar; vardır elbet bir bildikleri.
Hemen master detoks programına başladım. Bu programda; gün içinde sadece sebze ve meyve suları, çok acıkırsanız da sebze çorbası içebiliyorsunuz, o kadar. İlk üç gün baş ağrısı ve yorgunluk yapabiliyor ama dördüncü gün inanılmaz bir enerji ve cilt parlaklığıyla karşı karşıya kalıyorsunuz. Gün içinde sıkılmaya ve acıkmaya vaktiniz olmuyor; sporunuzu, meditasyonunuzu yapıyor, badem sütü yapma workshop'larına katılıyor, titreşim terapisine gidebiliyorsunuz. Buradaki her şey ruh, zihin ve beden için.
The LifeCo'daki programa katılanlardan Stefan Lehner'ın inanılmaz bir hikayesi var. Kanser olduğunu öğrendikten sonra kendisine vakit ayırıp hem arınmak, hem de son günlerini huzurlu geçirmek için buraya geliyor.
Detoks programında öğrendikleri ve yaptıklarıyla kanserli hücrelerinin hiç büyüme göstermediği gözlemleniyor ve Lehner hastalığı yeniyor.

KENDİ SÜTÜNÜ KENDİN YAP

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 101 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 154 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar