Ekranın kadrolu sultanı

'Aşk-ı Memnu', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Filinta' dizileriyle büyük hayran kitlesine sahip olan Nur Fettahoğlu, setlere iki sene ekrana ara verdikten sonra geçtiğimiz aylarda 'Fi' dizisinin devamı 'Çi' ile karşımıza...

'Aşk-ı Memnu', 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Filinta' dizileriyle büyük hayran kitlesine sahip olan Nur Fettahoğlu, setlere iki sene ekrana ara verdikten sonra geçtiğimiz aylarda 'Fi' dizisinin devamı 'Çi' ile karşımıza çıktı.
Fettahoğlu, son olarak ise TRT 1'de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamid' dizisinin kadrosuna Abhazya prensesi 'Efsun' olarak dahil oldu.
Fettahoğlu'yla dizinin çekimlerinin yapıldığı İzmit Seka Park'taki devasa platoda buluştuk. Dizinin ikinci yönetmeni Sedat İnci'nin 'Oyun' demesiyle Fettahoğlu'nun gözünde beliren ışık, ünlü oyuncunun, oyunculuğa olan aşkını bir kez daha kanıtlıyordu. İlginç olan ise 'Aşk-ı Memnu'da eşini oynayan İlker Kızmaz, yıllar sonra 'Payitaht Abdülhamid' setinde tam karşısındaydı.
Çekimler bittikten sonra Fettahoğlu ile diziyi ve 2 yaşındaki kızı Elisa'yla birlikte değişen hayatını konuştuk...
Yine, yeniden bir dönem dizisiyle izleyici karşısındasınız...
Evet, artık ben de karıştırıyorum; neredeyim, günümüzde miyim, hangi dönemdeyim...
Yine bir prenses olarak karşımıza çıktınız. Bu kez nasıl bir prenses izleyeceğiz?
'Efsun', güçlü bir kadın ama içinde çok ağır yaraları var. Bunu dışarıya belli etmeden geleneklerini korumaya çalışıyor. Ailesine çok bağlı ve ailesi için her şeyi göze alabilecek bir karakter. Kız kardeşinin mutluluğu için kendinden vazgeçiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ödül törenlerindeki meyve ve sebze temasının sonu ne olacak? 21 Nisan 2024 | 27 Okunma Modern dilencilik 21 Nisan 2024 | 101 Okunma Venedik Bienali’nde örnek ateşkes hareketi! 20 Nisan 2024 | 17 Okunma Ödül törenleri mercek altında, cezalar yolda! 14 Nisan 2024 | 155 Okunma Toplumun size biçtiği rollerin ötesine geçebilirsiniz 14 Nisan 2024 | 27 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar