Chrıs Evans Marvel’ın yaptığı hiçbir şeye şaşırmıyorum

'Iron Man', 'Thor', 'Hulk' ve 'Yenilmezler'in diğer üyeleri, bugüne kadarki en güçlü düşmanları 'Thanos' ile karşı karşıya... Yapımı 10 yıl süren 'Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı' filminde; kahramanlar...

'Iron Man', 'Thor', 'Hulk' ve 'Yenilmezler'in diğer üyeleri, bugüne kadarki en güçlü düşmanları 'Thanos' ile karşı karşıya... Yapımı 10 yıl süren 'Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı' filminde; kahramanlar, altı Sonsuzluk Taşı'nın peşinde olan 'Thanos'u durdurmaya çalışıyor. Geçtiğimiz hafta vizyona giren filmde bir kez daha 'Captain America'yı canlandıran Chris Evans, serinin hayranlarının merakla beklediği yapımla ilgili GÜNAYDIN'a konuştu...

Yönetmen Russo Kardeşler, iki filmi peş peşe çekti. Bu konuda onlarla ne konuştunuz?
Bu kadar büyük bir görevin altından nasıl kalktıklarını hayal bile edemiyorum! Sinema filmi yapmak, zaten zor bir şey ama peş peşe iki tane yaptığınızda, sadece planlama konusunda değil, öngörülemeyen birçok başka güçlükle karşılaşıyorsunuz. Karakterlerin yorumlanması, onların çabaları ve esneklikleriyle ilgili aktörlerin de kendi fikirleri var. Bu yüzden oturtulması gereken çok şey oluyor. Sadece Kevin Feige ve Marvel'daki kişilere değil, Russo Kardeşler'e de çok güveniyordum. Bence asıl riski alan onlar.

Karakteriniz konusunda etki altında kaldınız mı?
Hayır... 'Avengers' serisinde, gerçekten ön teker değil, ekip oyuncusu olmak istersiniz. En iyisinin çıkmasını, iyi bir film olmasını umarsınız. Marvel, Steve Rogers (Captain America) ile daima iyiyi başardı. Bu yüzden bu karakter ve yansımasının daima iyi ellerde olduğunu hissettim. ........

ARTIK HAYAL GİBİ GELMİYOR

'Captain America', düşmanları 'Thanos' hakkında ne düşünüyor?
'Thanos', 'Avengers'ın karşılaştığı en zorlayıcı düşman ve evrendeki en güçlü varlık. Bu yüzden 'Captain America', hepimizin ekip olarak çalışması gerektiğini biliyor ve daima bu konuyu öne sürüyordu. Marvel'ın en iyi yaptığı şey bu. Josh Brolin'i; 'Thanos' olarak, uzun zamandır bildiğimiz bir karaktere bürünmüş halde sette görmek çok heyecanlıydı.

'Captain America' olarak sete dönmek nasıl bir histi?
Yaklaşık 10 yıldır maceralar yaşadığım bu kişilerle birlikte aynı sette olmak çok güzel. Onlarla çok anımız var. Bu macerayı paylaşmak için daha iyi bir grup düşünemezdim.

Çekimler sırasında bir an geri çekilip tüm bunları gerçek dışı bulduğunuz zamanlar oldu mu?
İlk dört filmde olayların başkasının başına geldiği hissini taşıyordum. Dışarıdan kendimi seyrediyor gibiydim. Şimdi oturduğunu hissediyorum. Artık hayal gibi olmadığını fark ettiğim an hoşuma gitmeye başladı. 'Bunun içindeyim ve çevremde bir sürü değerli insan var' dedim. Bu, harika bir macera.

Serinin giderek daha karanlık bir hal alması sizi şaşırtıyor mu?
Marvel'ın yaptığı hiçbir şeye şaşırmıyorum. Gerçekten derin numaralar var ellerinde. Ne yaptıklarını ve hayranlarını nasıl heyecanlandıracaklarını biliyorlar. Tehlike boyutunu yükseltebiliyorlar. Bu, heyecan verici.

Filmd Robert Downey Jr. ile çalışırken en hoşunuza giden neydi?
Robert, tüm oyuncularla çok ilgileniyordu, özellikle de benimle... Bu serinin başında çok heyecanlıydım. Bana karşı nazik ve sıcak davrandı ve birçok şeyi toparlamamı sağladı. Kendime güvenimi ve yön bulmamı destekledi. Gerçekten çok verici bir aktör; hak etmesem bile her zaman bana övgüler yağdırıyor. Kendisi bu filmde yer almasaydı, ben gerçekten kaybolabilirdim! Robert, çok saygın biri. Başka filmlerde, 20-30 aktörün bulunduğu bir sete gitmek korkutucu olabilir. Ama biz her gün kocaman bir masada öğle yemeği yiyorduk. O an, grubun içinde olduğunu fark edersin.

Bu serinin sizin için anlamı ne?
Karakterimle duygusal bağlantım dışında, bu filmlerin şahsıma ve iş hayatıma kazandırdıkları hoşuma gitti. Karakterimin mücadele, fedakarlık ve dostluğun iyi ve kötü noktalarını deneyimlemesi çok iyiydi. Duygusal katmanları olan bir deneyimdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışında neler oldu? 24 Mart 2024 | 19 Okunma Hayaller sınır tanımıyor 24 Mart 2024 | 41 Okunma Popcorn krizinden sonra otoparkta rüşvet iddiası 23 Mart 2024 | 43 Okunma Sanal gerçeklik gözlükleri, depresyondan çıkışın yeni yolu mu? 17 Mart 2024 | 36 Okunma Hayvan dostu belediyeler seçimlerde öncelikli tercih olmalı! 16 Mart 2024 | 19 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar